Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς να νικήσεις με φυσικούς τρόπους την κατάθλιψη

Επίλεγε τροφές που αυξάνουν τη σεροτονίνη στον οργανισμό σου

Σαφώς και το τι θα κάνεις ακριβώς θα στο υποδείξει ο γιατρός σου ο οποίος λογικά θα σου συνταγογραφήσει και τα αντίστοιχα φάρμακα. Γιατί όμως να μην κάνεις και μόνη σου μερικές μικρές αλλά σημαντικές επιλογές, όπως οι παρακάτω; Επίλεγε τροφές που αυξάνουν τη σεροτονίνη στον οργανισμό σου, όπως τα αβγά, τα Ω3 λιπαρά οξέα, το λάδι καρύδας.

-Απόφυγε τον καφέ και προτίμησε το πράσινο τσάι και το χαμομήλι.

-Κάνε διαλογισμό.


-Δοκίμασε το βελονισμό.

-Βεβαιώσου ότι παίρνεις αρκετό μαγνήσιο και εάν όχι, πρόσεξε τη διατροφή σου!

-Περπάτα, βγες στον ήλιο και μάζεψε βιταμίνη D.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News