Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Η Ράνια Κωστάκη «ξαναχτύπησε» με νέο τσιφτετέλι (VIDEO)

Δείτε το βίντεο

Η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη είχε γράψει ιστορία πριν από λίγο καιρό με ένα τσιφτετέλι της στο "Στην υγεία μας βρε παιδιά" και το ξανάκανε το βράδυ της Ανάστασης!

Το τραγούδι που την έκανε να έρθει στο κέφι ήταν αυτή τη φορά οι «Ψίθυροι Καρδιάς» με τον Δημήτρη Μπάση στο μικρόφωνο.

Δείτε το βίντεο:


6 σχόλια:

  1. Τό 'χει ρέ παιδί μου!!!! Η Κυρία διδάσκει αυτή τή στιγμή πού χορεύει. Κοιτάξετε να μάθετε εδώ οί δικές μας νά μάς ανεβάσετε λίγο γιατί ολοι οι αντρες στήν Αλμωπία μελαχολικοί εχουν καταντήσει. Αιντε κουνιθείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μετακομισεις.. για να χορεψεις τετοιο τσιφτετελι πρεπει να σε εμπνεουν κ τα μουτρα του απεναντι κ ο περιγυρος... Οποτε κατσε στα ομαλ κ τα καλαματιανα

      Διαγραφή
  2. Σοβαρά 6:13; κι εσυ πάρε καμία συμβουλή από κανέναν μαύρο να σ πει πως να κατακτήσεις τα μοναδικά 'προσοντα' τους, γιατί με εσάς εδώ στην Αριδαια έχουμε.......... καταντήσει........... λίγο............. Απελπισμένες!!!! Αιντε ξυπνά λίγο λέω εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μου φαίνεστε απελπισμένες, διευρυμένες μάλλον είσαστε όταν ψάχνετε αφρικανικά προσόντα, τα οποία δεν "κατακτούνται" απλά ....κληρονομούνται.
      Ενώ η πρόκληση, ο ερωτισμός, το παιχνίδι, είναι τέχνη που τη μαθαίνεις και την αξιοποιείς και δε ψάχνεσαι σε αφρικανούς σαβ0υρ0γάμηδες και βαλκανικούς κουβάδες.

      Διαγραφή
    2. Απελπισμενος μα τα προσοντα no.1...

      Διαγραφή
  3. Εσείς οι δήθεν άντρες εδώ στην Αριδαία περιμένετε τα πάντα από τις γυναίκες κι όταν αυτές αρχίζουν να κουράζονται και τα παρατάνε τις θεωρείτε ξενερωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News