Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Πέθανε ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιος έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες σήριαλ και πολλές βιντεοταινίες και είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2014 τον είδαμε σε guest στο δημοφιλές σήριαλ του Alpha "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα".

Μεγάλη επιτυχία είχε κάνει και στο δημοφιλές σήριαλ "Δυο Ξένοι" ενσαρκώνοντας τον Μένιο Τσαπάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News