Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Εθελοντική δράση του Μορφωτικού Συλλόγου Πιπεριάς

Αξίζουν σε όλες θερμά συγχαρητήρια!

Εθελοντική δράση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε στην Πιπεριά και συγκεκριμένα μπροστά από το κοινοτικό κατάστημα.

Οι γυναίκες του δραστήριου Μορφωτικού Συλλόγου άφησαν για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και συμμετείχαν σε αυτή την αξιέπαινη δράση, με το αποτέλεσμα να τις δικαιώνει πλήρως.

Αξίζουν σε όλες θερμά συγχαρητήρια! 











4 σχόλια:

  1. εγω λεω να καθαρισετε κ ενα σπιτι στον κεντρικο δρομο του χωριου σας που ειναι μες στη γλιτσα, χρονια περναω και παθαινω πλακα, χαλαει ολη την εικονα του χωριου.Για την προσπαθεια σας παντως μπραβο.Αξιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΤΣΙ 8.06, ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο 5.52? ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ.ΠΟΥ ΝΑΛΕΓΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

      Διαγραφή
  2. μπραβο κοριτσια, συνεχιστε ετσι, αγαπη στο χωριο, οσο για τον-την 8.06 απλα Μουσχαρος ο τυπος, ειπε αληθιες καποιος και αυτος τον βριζει γιατι ειπε αληθια.Αραγε ο Δημος δεν πρεπει να επεμβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News