Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τζολί - Πιτ: Το σοκαριστικό γεγονός που οδήγησε στο διαζύγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαλλος ο Πιτ με τους ισχυρισμούς της Αντζελίνα ότι είναι βίαιος και κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών - Φήμες ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι το «τρίτο πρόσωπο», πώς αντέδρασε η Γαλλίδα ηθοποιός

Ενα σοκαριστικό περιστατικό είναι η αιτία που η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, όπως αποκαλύπτει το Us Weekly.

Το ρεπορτάζ, επί του παρόντος δεν αποκαλύπτει που είναι αυτό το περιστατικό, αναφέρει όμως ότι είναι κάτι που διαδραματίστηκε μία εβδομάδα πριν την 15η Σεπτεμβρίου (η ημερομηνία που αναγράφεται στα χαρτιά της αίτησης).

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του πρώην ζευγαριού:
 

«Η τελική απόφαση για διαζύγιο οφείλεται σε κάτι που συνέβη λίγες μέρες πριν και ανάγκασε την Αντζελίνα να δράσει και να προχωρήσει τις διαδικασίες» αναφέρει πηγή στο περιοδικό. Και συνεχίζει: «Η Αντζι λέει ακόμα ότι ο Μπραντ είναι η αγάπη της ζωής της και ότι η απόφαση για διαζύγιο είναι πολύ βαριά για την καρδιά της, αλλά η προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά».

Δείτε μία από τις τελευταίες κοινές συνεντεύξεις που έδωσαν στην οποία μιλούν για τη σχέση τους:  

Εξαλλος ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα

Ο Μπραντ Πιτ είναι έξαλλος με την κίνηση της Αντζελίνα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και φοβάται για τα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TZM ο ηθοποιός είναι θυμωμένος κυρίως με τις ιστορίες που εξαπολύει η σύζυγός του και αναφέρουν ότι συχνά είχει εκρήξεις οργής και έκανε χρήση αλκοόλ και ουσιών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πιτ έλεγε πώς η ζωή του με την Τζολί ήταν μια «κόλαση» και πώς η οικογένειά του είναι στόχος των παπαράτσι.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ το «τρίτο πρόσωπο» στους Brangelina;

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ φαίνεται πως είναι το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Η σχέση ανάμεσα στον Πιτ και την Κοτιγιάρ είχε φημολογηθεί και πριν από μερικούς μήνες.

Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά δώδεκα χρόνια σχέσης με τον Πιτ, άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου και οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η μοιραία γυναίκα στο γάμο είναι η Μαρόν Κοτιγιάρ.

Πολύ στεναχωρημένη φέρεται να είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ από τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού

1 σχόλιο:

  1. Στα παλιά μας τα παπούτσια τι κάνουν οι αμερικάνικες μαριονέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News