Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

«Ακρίτεια 2016» στο Θέατρο Δασάκι

Γράφει ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος

Με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου ο Πρόεδρος και μέλη του Πολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου «Ακρίτες Αλμωπίας» και είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Συζητήσαμε για ζητήματα που αφορούν στην ανάδειξη και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Παράλληλα, συζητήσαμε για την εκδήλωση «Ακρίτεια» που σχεδιάζουν να διοργανώσουν οι «Ακρίτες» με την συνεργασία του Δήμου Αλμωπίας και της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στις 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο ανακαινισμένο ανοιχτό θέατρο «Δασάκι», το οποίο θα επαναλειτουργήσει κατόπιν ενεργειών και παρεμβάσεων της δικής μας Δημοτικής Αρχής, μετά από αρκετά χρόνια που παρέμενε κλειστό και μαράζωνε.

Στηρίζουμε έμπρακτα την παράδοση και τον πολιτισμό, συνεχίζουμε με παρεμβάσεις ουσίας!

8 σχόλια:

  1. Καλό θα είναι η ΔΗΚΕΑ να στηρίζει κ άλλες δράσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πείτε πιος θα πληρώσει.Αν πληρώνει ο δήμος θα πρέπει να έχε ι και την διαχείριση των χρημάτων των συμπολιτών μας.Μη γυρίσουμε στα παλιά""δώστε μας τόσα κι εμείς θα τα αναλαβουμε όλα"". Σεβασμός στα χρήματα των συμπολιτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παλι χαλια το δασακι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δήμαρχε σε εκλιπαρούμε κάνε κάτι με το πράσινο.Είμαστε μια πολη τσιμέντου χωρίς ανάσες πρόασινου μέσα στην πόλη.Καμιά άλλη πόλη τριγύρω δεν είναι τόσο πλημυρισμένη από τσιμέντο άχαρο παντού.Αξιοποιήστε όσας ανάσες Πρασίνου υπάρχουν επειγόντως ή με όποιον τρόπο εσείς ξέρετε.Προστατέψτε το δασάκι ,αναδείξτε το, π.χ. αυξήστε τα δένδρα στην Κεντρική πλατεία και όπου αλλού μπορείτε.Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο στους ακρίτες. Σύλλογος με ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H κατασταση της κυκλικης του κομβου δεν αφορα κανεναν?

    Αν δεν την εχετε υποψη σας να ανεβασω 2 φωτογραφιες (η μια να δειχνει τη ζημεια που επαθα στο αυτοκινητο μου)
    Ευχαριστω



































































































































































































































































































































































    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στους «Ακρίτες», να δούμε και ένα φεστιβάλ Χορού με ποιότητα… μόνο σουβλάκι πάρτι διοργανώνονται πια για το κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News