Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η ιστορική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με Μεϊμαράκη και Τζαμτζή

Είναι μια φωτογραφία του τότε προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με τον νεαρό, πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλευρό του

Λίγες ώρες πριν η Νέα Δημοκρατία επιστρέψει έστω και για μια συγκέντρωση στην... ιστορική της έδρα, τη Ρηγίλλης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επέλεξε να ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία όλο... νόημα και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Είναι μια φωτογραφία του τότε προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με τον νεαρό, πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλευρό του.

Μια φωτογραφία την οποία ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ επιλέγει να ανεβάσει την ημέρα που ο τωρινός πρόεδρος του κόμματος κάνει την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στο Λεκανοπέδιο και μάλιστα μπροστά στο ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης.

14 σχόλια:

  1. μαρεσει που δεν γινεται καν αναφορα στον τζαμτζη....ουτε αναφορα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. telika mitsotaki se polemisan stin epoxi sou os kantemi os kampouri kai ta tiauta alla telika apodeixtikes enas megalos politikos pou osa eleges ekeinin tin epoxi vgeikane profitika kai alithina!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1980-2015 ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕΑΤΑΚΙ.

      Διαγραφή
    2. αρα με τη λογικη σου εμεις πρεπει να ψηφιζουμε τους καινουργιους ειτε ειναι απυτηχυνενοι ειτε οτιδηποτε, ωραια λογικη.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ 10.55 ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΤΟΥΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΤΑΔΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΑΡΑ ΠΑΜΕ Η ΠΟΤΑΜΙ Η ΛΕΒΕΝΤΗ.

      Διαγραφή
  4. Αυτή η φωτο πρέπει να ειναι το 1984 σαν να μην άλλαξε μια ημέρα στην ΝΔ σαν ναταν χθές. Αντι να βάλουν κανένα τζιτζικώστα Μητσοτάκη Μπακογιάννη πάνε πάλι πίσω δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το κόμα δεν θέλει να βγει ? Τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΣ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΙΚΡΟΛΑΜΟΓΑΚΙ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ... ΜΙΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΔ. ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου τον παρακολουθεις συστηματικα σιγουρα θα πηρες ματι οτι πηγε με τη μανα σου, οσο για τα λοιπα ειμαι σιγουρος οτι σ εχει γραμμενο στ αρ..... του

      Διαγραφή
    2. σκληρή απάντηση αλλά σέ κάτι τέτοιους μαλάκες ετσι θέλει, αλλά νομίζω εχει καί αδελφή χα..χα..χα..

      Διαγραφή
  6. Απίστευτο επίπεδο!!!!!!!!!!!αντε να πάμε μπροστά.....τα νιάτα μας που φεύγουν έξω σκεφθείτε επιτέλους...το μεγαλύτερο έγκλημα κατα της χωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xupniste!!!1 mono o kostakis tha mas sosi !!!!! o pio axios politikos apo tin neoteri genia!!!!! as ton vgaloume xana kai an to afisoun na kuvernisei...tha kanei kalo ston topo!!! dioti tis proigoumenes fores polu sampotaz....mostaki se perimenoume!!! megale arxige!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News