Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στις πλαγιές της Τζένας

Ανακοίνωση

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 και ώρα 16:30, θα τελεστεί εσπερινός με αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη το οποίο βρίσκεται στις πλαγιές της Τζένας στην περιοχή της Κοινότητας Περίκλειας. 

Και οι δυο χωματόδρομοι έχουν επιδιορθωθεί για την άμεση πρόσβαση σας.

7 σχόλια:

  1. Κάτοικος της γύρω περιοχης27 Αυγούστου 2015 στις 11:56 π.μ.

    Πηγαίνουμε κάθε χρόνο και ειναι πολύ όμορφα εκεί.Πυκνη βλάστηση η πηγή με το αγίασμα ,θαυματουργος ο Αη Γ Ιωάννης!!συγκεντρωνεται κόσμος από τα γύρω χωριά κ πολλοί ευεργετηθεντες από τη χάρη του Αγίου....γίνεται εσπερινός με αρτοκλασία κ μοιράζονται στους παρευρισκόμενους αρτοσκευάσματα ...ειναι μια καλή ευκαιρία που συνδυάζει το τερπνόν και το ωφέλιμου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε τον δήμο που μέσω των αντιδημάρχων Αβραμικα κ Μπάτσης φρόντισαν να διορθωθεί ο δρόμος....και τους χειριστές των μηχανημάτων που έκαναν ο,τι μπορούσαν για καλύτερο αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εθελοντική αξιοποίση του γύρω χώρου.Μπράβο στα παιδιά περίκλειας Λαγγαδιάς νότιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κάτοικοι επιθυμούν να κάνουν κ περισσότερα αλλά η πρόσβαση λόγω της θέσης στην οποία υπάρχει το εκκλησάκι,ειναι δύσκολη..ωστόσο η πίστη τους γίνεται βοηθός τους κ τα καταφέρνουν !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόεδρος κοινότητας Περικλειας Λαγκαδιας27 Αυγούστου 2015 στις 10:47 μ.μ.

    Ευχαριστούμε θερμά τη δημοτική αρχή και τους αντιδημάρχους Αβραμικα Στέφανο κ Χρήστο Μπατση με των οποίων το ενδιαφέρον και τη βοήθεια και με τη συνδρομή των χειριστών των μηχανημάτων ,οι δρόμοι που οδηγούν στον Αη Γιαννη(Αγιονέρι)ε ειναι πλέον βατοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η προστασία της φυσης είναι ο απωτερος στόχος. Οι κατοικοι ενωμένοι πρέπει να είναι.Η περιφέρεια δεν μπορεί να υποστηρίξει τα ακριτικά αυτά χωριά βάζοντας και πιο συχνά δρομολόγια λεωφορείων? η περιφέρεια έχει το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κάτοικοι κ προς τιμή τους ειναι ενωμένοι σε όλες τις δραστηριότητες για το καλό του τόπου τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News