Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Δήμαρχος Αλμωπίας: Συγχαρητήρια στους μαθητές

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Συγχαίρω θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές που έδωσαν τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων και κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση των στόχων τους. Εύχομαι ολόψυχα να προχωρήσουν δυναμικά στη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή τους. 

Ως εκπαιδευτικός είχα την ευκαιρία για πολλά χρόνια να έρχομαι αντιμέτωπος με τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων. Έτσι, γνωρίζω πολύ καλά ότι η νέα γενιά δεν σταματά ποτέ να ονειρεύεται και να κάνει σχέδια, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που διακατέχει την Πατρίδα μας τα τελευταία κυρίως χρόνια.

Καλή πορεία σε όλα τα παιδιά μας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτικό για τη συνέχεια. Η ζωή ανοίγεται μπροστά σας! 

Δημήτρης Μπίνος 
Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News