Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Η απίστευτη ματιά του Τσίπρα στον Χαϊκάλη και το παρασκήνιο (ΦΩΤΟ)

Ο φακός συνέλαβε τον πρωθυπουργό να κοιτάζει προς το μέρος του σαν να απορούσε για την υπουργοποίησή του

Μια απίστευτη ματιά συγκατάβασης, σαν να το διασκεδάζει ο ίδιος, έριξε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας στον Παύλο Χαϊκάλη, την ώρα της ορκομωσίας.

Οι τρεις νέοι υπουργοί Χαϊκάλης, Αμανατίδης και Αλεξιάδης στέκονταν μπροστά στον πρωθυπουργό και έκαναν θρησκευτικό όρκο.

Ο κ. Χαϊκάλης ήταν στο μέσο, ντυμένος με ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι.

Ο φακός συνέλαβε τον πρωθυπουργό να κοιτάζει προς το μέρος του σαν να απορούσε για την υπουργοποίησή του!

Τον κοιτάζει επίμονα την ώρα που έκανε το σταυρό του και δείχνει να έχει ένα απορημένο και αινιγματικό βλέμμα.

 
Ο διάσημος κωμικός ανέλαβε έναν πολύ προβληματικό φορέα, αυτό των κοινωνικών ασφαλίσεων και βάσει του νέου μνημονίου θα απαιτηθούν σκληρά μέτρα και δημοσιονομικές επιλογές που απαιτούν τεχνοκρατικές γνώσεις και οικονομικό υπόβαθρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χαϊκάλης δεν επρόκειτο να υπουργηθεί και δεν ήταν στους στόχους του πρωθυπουργού να τον εντάξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ωστόσο, ο θορυβώδης βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε εκφράσει την πρόθεση να ψηφίσει Οχι στην κρίσιμη ψηφοφορία για το μνημόνιο.

Μάλιστα είχε συμπήξει μέτωπο με την κυρία Χρυσούλα Ξουλίδου και δεν έμπαιναν στην αίθουσα της ψηφοφορίας, μένοντας αμετακίνητοι στο Οχι.

Διαβάστηκαν τα ονόματα όλων των βουλευτών στην πρώτη ανάγνωση αλλά ο κ. Χαϊκάλης και η κυρία Ξουλίδου ήταν εξαφανισμένοι.

Τότε, προφανώς παρενέβη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, και όπως αναφέρουν αυτήκοοι μάρτυρες υποσχέθηκε και στους δύο από ένα υπουργείο για να ψηφίσουν Ναι!

Πράγματι, οι δύο βουλευτές μπήκαν τελευταία στιγμή στην αίθουσα της ολομέλειας και ψήφισαν Ναι στο νέο μνημόνιο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Χαϊκάλης έπαιρνε υπουργείο αλλά η κυρία Ξουλίδου δεν μπήκε στην κυβέρνηση.

Οι γνωρίζοντες τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αναφέρουν ότι την επόμενη Τρίτη, 22 Ιουλίου, όταν θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή το δεύτερο σκληρό πακέτο μέτρων του μνημονίου (ΦΠΑ στους αγρότες, Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων 50 δισ.) όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην κυρία Ξουλίδου για το αν θα ψηφίσει, μετά την αθέτηση της υπόσχεσης να αναλάβει υπουργείο.

---
Πηγή: iefimerida.gr

8 σχόλια:

  1. ..λιγο θεατρο το χρειαζομασταν....τωρα εδεσε το γλυκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ΄Ι΄ ΧΙΤΛΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για ποιο λογο εσεις εδω στο aridaia news τα εχετε βαλει με τον τσιπρα;στα 5 τελευταια αθρα τα 2 ειναι αρνητικα για τον συριζα.....τοσο πολυ σας πειραξε που ο κοσμος ξυπνησε και δεν πιστευει πλεον σε νδ και πασοκ;οσο και αν προσπαθητε πλεον και ευτυχως ξυπνησαμε,μαθαμε να μην ειμαστε προβατα οπως τοσα χρονια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλακα α βλακα αυτοι κυβερνανε αυτοι εχουν ενδιαφερον, τι να βαζουν για τους πεθαμενους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ? ποιος θα τους διαβασει βλακα α βλακα, αλλα ο φασισμος σας δεν εχει τελειωμο, αει σιχτιρ, που ολα σας πειραζουν, βλακα α βλακα

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ? ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΣ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΗ ΦΑΡΑ.ΒΑΛΕ ΡΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ......ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ειπα την αποψη μου,δεν σχολιασα για να ερθω σε αντιπαράθεση με νδ η κκε η πασοκ......αλλα κλασικα αν δεν υπαρχει αυτος ο διχασμος μεταξυ μας δεν γινετε,γι'αυτο και χαίρονται οι βουλευτες μας που βγαινουν 3-4 φορες......φτανει νδ πασοκ,φτανει δεξια η αριστερα,αν ειμαστε ενωμενοι καιβθα δουμε αποτελεσμα....

      Διαγραφή
    4. 1:39 χανεις????δες το βιντεο που σαρωνει στο διαδικτυο,το εχει και το αριδαια news πιο πανω,δες το πρωτα,δες ποιους ψηφισες,χειροτερους απο νδ και πασοκ,δες το κοροιδο και ρουφα το αυγο σου,χαιβανι!!!

      Διαγραφή
  4. ΧΑΙΚΑΛΗ....ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News