Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: Τα διπλώματα των προπονητών ανά κατηγορία

Οι προπονητές ποδοσφαίρου έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν το επάγγελμα αυτό ανάλογα με την κατηγορία τους ως εξής:


6 σχόλια:

  1. στην επς πρέπει να καταλάβουν ότι η Α1 είναι κόσμημα και πρέπει να τηρηθούν κάποιες τυπικές και σωστές προυποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα εσοδα τους απο το προπονιτιλικη ειναι δηλωμενα στημ εφορια? τοχω απορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο νομο οποιον θελουν οι παραγοντες βαφτιζουν προπονητη.για αυτο εινε αθλεια η κατασταση στα πρωταθληματα.η επς απλα παρακολουθη,νομιζωντας οτι βοηθαει τα σωματεια, να γλειτωνουν χρηματα.μαζευωντε καθε κυριακη ,και περιμενουν να παει και κοσμος νατους δει καληνυχτα,απο 4 ομαδες στηνΑκαιΒ εθνικη και αλλες στο περιφαιριακο καταληξε σε μια ομαδα στη Γ.για αυτο η ενωση θα πρεπει να βαλει κανονες πιο σκληρους για να αλλαξει η κατασταση στα πρωταθληματακαι οσοι θελουν να ασχολουντε να το κανουν σωστα.για την α1 τολαχιστον να δουμε επιτελους ενα πρωταθλημα ανταξιο της κατηγοριας

      Διαγραφή
  3. Όλα αυτά ίσων ένας ΜΙΣΕΛ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι προπονητές πρέπει να είναι παιδαγωγοί -δάσκαλοι-καθοδηγητές.
    Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπου εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας.Και προπονητές και παράγοντες πρέπει να είναι άνθρωποι με παιδεία ήθος και ανοιχτό πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News