Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΨΗ: Το λόμπι της Δραχμής

"Τι είναι τελικά αυτό το περίφημο λόμπι της δραχμής και ποιος είναι στο σκοπός του;"

Γράφει ο Σάκης Παρασκευόπουλος
Άπόστρατος Ταξίαρχος Αεροπορίας
Άψαλος
Κάτοικος Μαρούσι Αττικής

Τι είναι τελικά αυτό το περίφημο λόμπι της δραχμής και ποιος είναι στο σκοπός του;

Μην φαντάζεστε ότι είναι μόνο κάποιοι πολύ πλούσιοι που αφού έβγαλαν τα χρήματα τους έξω θα τα φέρουν όταν γυρίσουμε στη δραχμή και θα πάρουν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί.

Δεν είναι τόσο απλό, δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους αν δεν έχουν βοήθεια και από μέσα....από την ίδια την εξουσία.

Αυτό το ρόλο παίζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ήταν το σχέδιο τους εξαρχής. Φανατικοί κομματικοί υπάλληλοι γαλουχημένοι με μια ιδεολογία που εξαθλίωσε ολόκληρους λαούς για δεκαετίες, υλοποιούν ένα σχέδιο με σκοπό την υφαρπαγή του Κρατικού άλλα και του ιδιωτικού πλουτου.

Αφού εκμεταλλεύτηκαν την αποτυχία που πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης, κατάφεραν με ψέμματα και πατριδοκάπηλα συνθήματα να πάρουν την εξουσία και στη συνέχεια να οδηγήσουν την Ελλάδα στη σημερινή ταπείνωση. Δυστυχώς πολλοί καλόπιστοι και δημοκρατικά σκεπτόμενοι πολίτες, τους πίστεψαν είτε πριν είτε μετά τις εκλογές καθώς ενδόμυχα πίστευαν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και δημοκρατία και θα έχουμε καλύτερες μέρες προς την πρόοδο και την ευημερία.

Αντί αυτού, ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνοντας εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς κατασυκοφαντώντας όσους είναι εναντίον τους, έχουν φανατίσει τους οπαδούς τους και διχάζουν τον ελληνικό λαό. Αυτό είναι πολύ βασικό στοιχείο για την επιτυχία του σχεδίου τους.

Ξεκάθαρος στόχος τους ήταν πάντα να μην έρθουν σε καμιά συμφωνία με τους εταίρους μας καθώς οι δημοκρατικοί θεσμοί και οι κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι εμπόδιο στα σχέδια τους. Επιθυμούν την έξοδο από αυτήν και το Ευρώ για να ελέγχουν πλήρως το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Στη συνέχεια εξαθλιώνοντας τους Έλληνες οικονομικά και ηθικά θα μπορέσουν να αναδιανέμουν μεταξύ τους τον εθνικό μας πλούτο. Ότι ακριβώς έγινε και μετά την κατάρρευση του κομουνισμού με την υφαρπαγή της περιουσίας των χωρών αυτών από υψηλόβαθμους κομματικούς-κυβερνητικούς υπαλλήλους του κομουνιστικού κόμματος που έλεγχαν και διοικούσαν τις εθνικές βιομηχανίες και το τραπεζικό σύστημα.

Να θυμίσω ότι στη πάλαι ποτέ Σοβιετική Ρωσία τα χρήματα δεν τα τύπωνε το συνδικάτο τυπογράφων, άλλα η Τράπεζα της Σοβιετικής Ένωσης. Μετά την πτώση του κομουνισμού ανώτεροι κομματικοί-κυβερνητικοί υπάλληλοι με πρόσβαση σε δάνεια που δίνονταν μόνο σε αυτούς λεηλάτησαν (με δημοκρατικοφανείς διαδικασίες) τον εθνικό πλούτο.

Γι' αυτό και δεν θεωρώ τυχαία την πολιτική προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική και οικονομική ολιγαρχία της Ρωσίας. Η τεχνογνωσία που θα πάρουν τους είναι απαραίτητη.

Φυσικά απαιτούνται και κάποιες συμμαχίες που με κάποιο αντάλλαγμα θα βοηθήσουν στο το σχέδιο τους. Γι' αυτό και η συνεργασία με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ και η στήριξη του δημοψηφίσματος από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Να μην γελιέται κάνεις, μονοί κερδισμένοι από την επιστροφή στη δραχμή είναι οι πλούσιοι, οι πολύ πλούσιοι και οι κομματικοί – κυβερνητικοί υπάλληλοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αυτήν την φασιστική καταιγίδα εξαθλίωσης που προσπαθούν να επιβάλουν και την απομάκρυνση μας από την καρδιά της Ευρώπης δεν θα πρέπει να την επιτρέψουμε πάση θυσία.

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ???? ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ.... ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετίζω τον φίλο και πρώην συνάδελφο Σάκη αλλά κατά την άποψή μου ψηφίζουμε όλοι ο χ ι για να εξαφανίσουμε τύπους σαν τον Βενιζέλο Σαμαρά Θεοδωράκη Παπαδημο Καραμανλή και και και ( Δημήτρης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβός είναι το άρθρο του κυρίου Παρασκευόπουλου είναι η ουσία της όλης κατάστασης της κρίσης που βιώνουμε, λόμπι της δραχμής με Τους αμερικάνους να το στηρίζουν, και λόμπι του ευρώ με τους ευρωπαίους, η χώρα μας ανήκει στην ευρώπη και στο ευρώ και όχι στην δραχμή των Αμερικάνων που θα φέρει χειρότερει εξαθλίωση στον ελληνικό λαό.
    Αμέρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ .ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ..........ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ.ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΥΣΑ...ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ......ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News