Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Καμηλά- Στογιάκοβιτς πουλάνε για 8,9 εκ. δολάρια τη βίλα τους στο Μαϊάμι

Αποφάσισαν να ζήσουν για πάντα στην Ελλάδα και μπήκαν στη διαδικασία να πουλήσουν το πολυτελές σπίτι τους στο Μαϊάμι. Δείτε το σπίτι Καμηλά-Στογιάκοβιτς.

«Ο πρώην μπασκετμπολίστας Πέντζα Στογιάκοβιτς, που βοήθησε τους Dallas Mavericks να κατατροπώσουν τους Miami Heat το 2011 στα τελικά του NBA, πουλάει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι του στο Μαϊάμι, για 8,9 εκατομμύρια δολάρια».





Με αυτά τα λόγια κάνει την εισαγωγή της η Miami Herald στη στήλη του real estate για να ανακοινώσει ότι η έπαυλη του αγαπητού ζευγαριού Στογιάκοβιτς-Καμηλά διατίθεται προς πώληση.



Το άρθρο-αγγελία αναφέρει ότι ο Σέρβος small forward πουλάει το σπίτι στο Sunset Islands που αγόρασε για 3,7 εκατομμύρια δολάρια το 2012.

Η έπαυλη περιλαμβάνει πισίνα και αποβάθρα για σκάφη. To 418 τετραγωνικών μέτρων σπίτι χτίστηκε το 1938, αλλά ανακαινίσθηκε πρόσφατα, όπου και προστέθηκε μία μοντέρνα κουζίνα, θολωτές οροφές, δρύινα πατώματα και έξυπνη τεχνολογία.

Στο άρθρο γίνεται και αναφορά στην καριέρα του μπασκετμπολίστα, που έχει παίξει για τις ομάδες Dallas Mavericks, Sacramento Kings, Indiana Pacers, New Orleans Hornets, Toronto Raptors, Red Satr Belgrade, ενώ είναι γνωστός για τα τρίποντά του και αγωνίστηκε τρεις φορές σε All-Star games.

5 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News