Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Αριδαία: Το πάρκο της ΝΤΡΟΠΗΣ στην περιοχή του ΙΚΑ - Δείτε τις απαράδεκτες εικόνες!

Έστω και τώρα, ο Δήμος θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να καθαρίσει τον χώρο, ο οποίος σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας

Εδώ και αρκετά χρόνια ακούμε από τους τοπικούς μας άρχοντες την απάντηση «δεν υπάρχουν λεφτά», σε κάθε θέμα που τίθεται και αφορά λάθη και παραλήψεις.

Ωστόσο, κάποια ζητήματα για να λυθούν δεν απαιτούν απαραίτητε τεράστια ποσά αλλά πολιτική βούληση, οργάνωση και σχεδιασμό.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από το πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή ΙΚΑ Αριδαίας και νομίζουμε ότι μιλούν από μόνες τους.


Όπως αναφέρουν οι περίοικοι, το συγκεκριμένο πάρκο έχει πολύ καιρό να καθαριστεί, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτή την απαράδεκτη εικόνα.

Θεωρούμε ότι έστω και τώρα, ο Δήμος θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να καθαρίσει τον χώρο, ο οποίος σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας.




17 σχόλια:

  1. αυτη ειναι η παιδεία μας, ετσι ηρθαμε ετσι θα παμε, και για ολους εμας φταιει ο Δημος το κρατος και ολοι οι αλλοι εκτος απ εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ που εχεις παιδεια μαθε οτι τα σκουπιδια εχουν γινει απο τα σκυλια που και γι αυτα εχει ευθυνη ο δημος οπως και για τα σκουπιδια που δεν μαζευτηκαν οπως και για τα χορτα που δεν κοπικαν,ολα τα παρκα εχουν αφεθει στην μοιρα τους, δεν εχουμε που να παμε τα παιδια μας, το αρθρο με βρισκει απολυτα συμφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ με τα σκυλια, τοσο μενος ρε αθεοφοβε?

      Διαγραφή
  3. κάποτε,στην αριδαία υπήρχαν συνεργεία καθαριότητας, που τουλάχιστον το κέντρο σκουπίζονταν και καθαρίζονταν σχεδόν καθημερινα.Κάθε πρωι το βλέπαμε αυτό και το χαιρόσουν.Μακάρι να το ξανακάνουν.Είναι πραγματικά,αποθαρυντικό να μην λάμπει έστω το εμπορικό κομάτι της πόλης.Ένα δύο στοιχειώδες συνεργεία καθαριότητας μπορούν απ τις 7 το πρωί να ξεκινάνε με υπευθυνότητα και όχι 9 και 10...άντε να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν πιστευω τις φωτογραφιες, πρεπει να ειναι απο προηγουμενα χρονια ===
    εχω πιστη απο τα λεγομενα της τωρινης διοικησης του Δημου που ισχυριζονται οτι παραγουν μεγαλο εργο στην καθαριοτητα και μαλιστα σε κεντρικα σημεια του δημου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τα στο δημαρχο και στην παρεα του.Οχι σ εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας κάνουμε ακόμα μια εθελοντική εργασία όλοι μας να καθαρίσουμε ΚΑΙ αυτό το παρκο κανοντας ΠΑΛΙ μάγκα τον δήμαρχο και τους συμβούλους του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγκας ειναι, εσυ στο καβουκι σου τραγικε ανθρωπακο

      Διαγραφή
  7. Δεν ντρέπεστε οι οποίοι "προϊστάμενοι" καθαριότητας εκεί στο Δήμο. Έχει πνιγεί στο σκουπίδι το πάρκο και εκτός αυτού, μου έχετε και κάδο ανακύκλωσης στο σημείο, που μόνο το παρακείμενο σούπερ μάρκετ πλημμυρίζει με σκουπίδια αυτό. Οι άλλες πολυκατοικίες τι να κάνουν; Έχουμε και την αγέλη των αδέσποτων να σκορπάει τα σκουπίδια σε πάρκο και πεζοδρόμια... Συγχαρητήρια, είτε πρόσκεινται στην μία παράταξη, είτε στην άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να κάνουμε και εμείς καμιά παρατήρηση σε αυτούς που πετάνε διάφορα σκουπίδια πχ..κουτάκια μπύρας , και διάφορα χαρτάκια, Πρεπει και εμείς να ήμαστε ενεργοί πολίτες και όχι παθητική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν τα παιδάκια τρώγανε και λίγο σπίτι τους, καλά θα ήτανε. Δεν προλαβαίνουν όμως οι μαμάδες από τα γυμναστήρια και τους καφέδες.Εάν εμείς βλέποντας κάτι γεμάτο, δεν το ξεχυλίζαμε στο ''μεγάλο τασάκι της φύσης'', θα αποδεικνύαμε ότι έχουμε και λίγο φιλότιμο. Εάν στο Δημαρχείο κατανοούσαν ότι αυτά τα καλαθάκια είναι απλά διακοσμητικά και χρειάζονται άλλα που δεν θα προκαλούν τόση ντροπή, ( λίγο μεγαλύτερα ας πούμε), δεν θα απαιτούσαμε να καθαρίζονται κάθε μέρα( φύση αδύνατο). Δημιουργούμε τελικά τα προβλήματα που τροφοδοτούν τα σχόλια και επικεντρωνόμαστε στο να τα αποκρούουμε, αντί να εντωπίζουμε την πηγή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ Η ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΡΕΖΙΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΑΛΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?????

      Διαγραφή
  10. καντε κατι με τα δεσποτα στην αριδαια ελεος πια κανουν επιθεσεις και σε παιδια μπροστα στα ματια εγινε ενα τετοιο περιστατικο πισω απο το δημαρχειο , τι περιμενετε να εχουμε καμια τραγωδια τοτε να δουμε που θα κρυφτουν οι υπευθυνοι απο τους συγγενεις του παιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια χαρα ειναι τα ζωακια, κανεναν δεν πειραζουν, απλα εισαι στριμενο εντερο και σε ενοχλει και που κλανει ο γειτονας.Υ.Γ. και μη ξεχνας, ολιγον σεξ κανει καλο.

      Διαγραφή
  11. η χειροτερη δημοτικη αρχη απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News