Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Έπεφτε για 15 δευτερόλεπτα: Το βίντεο που εχει κάνει χαμό!

Επί 15 δευτερόλεπτα, η νεαρή παραπατάει και προσπαθεί να αποφύγει την πτώση. Αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει

Στην αποφοίτησή της, μια νεαρή κοπέλα ήθελε να είναι όλα τέλεια. Φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό της και τα ψηλοτάκουνά της. Για τα τελευταία, μετάνιωσε πικρά. Γιατί την έκαναν... διάσημη με τρόπο που δεν ήθελε!

Το video κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του internet. Δείχνει την ατυχέστατη στιγμή που η νεαρή κοπέλα περνά μπροστά από συγγενείς και φίλους, χαμογελά μέσα στον πράσινο τύβενό της αλλά όταν μπαίνει στην τελική ευθεία άρχιζει η... πτώση!

Επί 15 δευτερόλεπτα, η νεαρή παραπατάει και προσπαθεί να αποφύγει την πτώση. Αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News