Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Δέματα αγάπης σε 90 οικογένειες

Ευχαριστήριο

Ο Δήμος Αλμωπίας με την ολοκλήρωση της Κοινωνικής Δράσης «Πασχαλινό Τραπέζι για Όλους» την οποία πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Α, την Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας:

Ευχαριστούν από καρδιάς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς για την προσφορά τους σε Λαμπάδες, καθώς και όλα τα Σχολεία της Αλμωπίας για την προσφορά τους σε τρόφιμα και παιχνίδια, την επιχείρηση του κ. Σιώπκα Διονύσιου για την προσφορά σε τσουρέκια, τον Αγροτικό Σύλλογο Αλμωπίας, καθώς και τους παραγωγούς του Τ.Δ. Περίκλειας για την προσφορά τους σε πατάτες, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Προέδρους Τ.Δ., τους Επιχειρηματίες της περιοχής μας, τα σούπερ μάρκετ Μασούτη και Family Αριδαίας και όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι συνέβαλαν στην δράση μας για συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών.


Επίσης ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στην Δράση μας αυτή.

Με την βοήθειά σας καταφέραμε μετά την επιτυχημένη δράση στις γιορτές των Χριστουγέννων, να την επαναλάβουμε και να στηρίξουμε 90 οικογένειες συμπολιτών μας με δέματα αγάπης, τα οποία διανεμήθηκαν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα σε οικογένειες που χρήζουν βοήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News