Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η Σίσσυ Χριστίδου μας αποκαλύπτει τα κιλά της και μας λέει ότι ήρθε η ώρα για δίαιτα

Χωρίς κόμπλεξ μας αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε και ότι αρχίζει διαίτα

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβηκε στη ζυγαριά και δεν δίστασε να μας αποκαλύψει τα κιλά της μέσα από το προσωπικό της blog. 

Έτσι, χωρίς κόμπλεξ μας δείχνει πως ζυγίζει...

...74.1 κιλά και όπως η ίδια αποκάλυψε πήρε 13 ολόκληρα κιλά και πήρε την απόφαση να ξεκινήσει δίαιτα και μάλιστα αμέσως.

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε πως τη τελευταία φορά που ζυγίστηκε ήταν 61 κιλά και δεν κατάλαβε πως τα πήρε.

«Δίαιτα και μέρα πρώτη. Φτου και απ’ την αρχή! Εντάξει, τέρμα τα ψέματα. Ήρθε η περίοδος που ξεκινάει η δίαιτα και δεν τελειώνει ποτέ. Το «ποτέ» βασικά, είναι ο Σεπτέμβριος που ξανακρυβόμαστε πίσω από τα ρούχα μας και τρώμε χωρίς ενοχές. Για την ώρα όμως είναι Μάρτιος και οι τελευταίες ηλιόλουστες ημέρες μου θύμισαν πως το καλοκαίρι πλησιάζει επικίνδυνα, άρα και η ώρα που δεν θα μπορούμε να κρυφτούμε πια. Είπα να ζυγιστώ... Δεν είναι κάτι που συνηθίζω. Η σχέση μου με την ζυγαριά αφορά την περίοδο της δίαιτας και μόνο. Κακώς! Προφανώς, αφού αυτό είναι που με κάνει να χάνω τον έλεγχο. 74.1. 74.1;;;;;; Πότε έγινε πάλι αυτό; Πως τα κατάφερα πάλι; Δεκατρία ολόκληρα κιλά πάνω από τα κιλά μου – 61», ήταν τα λόγια της.

Αυτά τα κιλά έδειξε η ζυγαριά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News