Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Οι πέντε λαμπερές κυρίες των Όσκαρ που φόρεσαν δημιουργίες της Celia Kritharioti

Δείτε ποιες κυρίες επέλεξαν τα τις δημιουργίες της

Η τελετή απονομή των Οσκαρ είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βραδιά του χρόνου: εκεί όπου επιβραβεύεται η δημιουργία και το ταλέντο και η μόδα καταφέρνει να μπει στο πρώτο πλάνο.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η 87η απονομή των βραβείων Οσκαρ και ο ΟίκοςCelia Kritharioti Haute Couture έντυσε 5 λαμπερές κυρίες που παρεβρέθηκαν στα πιο φημισμένα Γκαλά, πριν και μετά την τελετή.

Η μεξικανή καλλονή Eiza Gonzales, η Βρετανίδα Amy Willerton, η αμερικανή ηθοποιός Rosemarie DeWitt, και η Αυστραλέζα Alyssa Sutherland και η Victoria Summer επέλεξαν Celia Kritharioti HauteCouture.

Ηταν μια μεγάλη νύχτα: από την προβολή της τελετής απονομής των Οσκαρ στο Elton John AIDS Foundation μέχρι το θρυλικό πάρτι που διοργανώνει το περιοδικό Vanity Fair. «Αποτελεί πραγματική διάκριση να καταφέρνει η ελληνική μόδα να εμφανίζεται στα λαμπερά Gala του εξωτερικού. Ολοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι και γι΄ αυτόν τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που δούλεψε ενορχηστρωμένα, εντατικά και συστηματικά», δηλώνει η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη.

Οι εμφανίσεις Celia Kritharioti Haute Couture εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τέχνης και της μόδας συνεχίζονται: από περσινή εμφάνιση της ηθοποιού Paula Patton και της Kim Kardashian μέχρι εκείνες της Giulianα Rancic και της Maria Menounos, η ελληνική μόδα καταφέρνει να περπατά στο κόκκινο χαλί των πιο λαμπερών event του κόσμου.










Πηγή: InStyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News