Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Aστυνομικός διευθυντής Ηπείρου: «Ο Βαγγέλης ήθελε να εξαφανιστεί»

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του για την υπόθεση που έχει συγκλονίσιε το Πανελλήνιο

«Τα σενάρια που γράφονται τον τελευταίο καιρό αγγίζουν τα όρια της υπερβολής» , δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, κάνοντας μία πρώτη εκτίμηση για την υπόθεση αυτή που παρακολουθεί με κομμένη ανάσα το πανελλήνιο:

«Πολλά μπορεί να είναι τα αίτια τα οποία οδήγησαν το Βαγγέλη στην απόφασή του να εξαφανιστεί με την όποια κατάληξη. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι μπορεί απλά να ήθελε να φύγει για προσωπικούς λόγους πολλούς και διαφόρους και βέβαια σε συνδυασμό με δικά του θέματα.

Όταν λέω δικά του θέματα εννοώ ενδεχομένως τόσο με το φιλικό όσο και με ευρύτερο στενό του περιβάλλον. Προκύπτει επιπλέον ότι οι επιδόσεις τον τελευταίο καιρό του Βαγγέλη στα μαθήματα δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, όχι πολύ κακές πάντως όχι καλές μπορεί αυτό να το στενοχωρούσε, να τον άγχωνε», θα σημειώσει.

Σε μία προσπάθεια, να δώσει κάποιες δικές του εκτιμήσεις για το προφίλ του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα πει: «Ο Βαγγέλης νομίζω είναι ένα παιδί συνεσταλμένο, κλεισμένο θα έλεγα στον εαυτό του. Ο παρέες του είναι λίγες όπως προκύπτει και θα έλεγα μόνο Κρητικοί. Δεν είχε άλλες επαφές. Ένας τέτοιος χαρακτήρας είναι μειωμένων ψυχολογικών αντιστάσεων. Τι εννοώ.

Είναι από τους ανθρώπους που καταπίνουν, καταπίνουν, δέχονται πολλά, τα κρατούν μέσα τους, πολύ εσωστρεφής θα έλεγα μέχρι που κάποια στιγμή εκρήγνυνται. Εντύπωση σε αυτήν την υπόθεση μου κάνει ότι δεν άφησε κανένα απολύτως στοιχείο πίσω του. Είδαμε ένα σωρό οπτικό υλικό από κάμερες, ακούσαμε καταθέσεις, καταγράψαμε μαρτυρίες αλλά δεν προκύπτει κάτι μέχρι αυτή τη στιγμή. Αυτό μου δείχνει ότι ο Βαγγέλης ήθελε να εξαφανιστεί», καταλήγει οκ. Τρομπούκης με την πεποίθηση ότι ο Βαγγέλης είναι ζωντανός και ελπίζοντας πως σύντομα θα καταφέρουν να το βρουν.

2 σχόλια:

  1. ε ναι αφου αυτα σας συμφερει να λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Makari na brethei to palikari giati oloi exoume pedia Kai poname otan akoume ka
    I blepoume ola auta
    makari na einai zontanos Kai ola ta ipolipa einai perita o theos na einai mazi you opou Kai nane

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News