Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: Υπέβαλε παραίτηση ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ, κάτι που τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Δεν θέλει ο ΠΑΟΚ προπονητή για να κερδίσει αυτόν τον ΟΦΗ" τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναστασιάδης μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, θέτοντας την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης.

Φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Αγγελος Αναστασιάδης έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης.

"Είναι από τις πιο άσχημες μέρες στην καριέρα μου. Την ευθύνη την παίρνω εγώ", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα θέσω στη διάθεσή της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους το είπα και τώρα. Το είπα και στον κ. Αγγελίδη. Είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσω πρόβλημα. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να παραμείνω ως το τέλος ή για όσο θέλει θα είμαι εδώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι' αυτό που είδα. Με αυτό που κάνω νομίζω ότι λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι από πάνω. Δεν φεύγω είμαι εδώ. Ποτέ δεν έφυγα αν αυτό δεν έγινε με συνοπτικές διαδικασίες".

Για τον λόγο της παραίτησής του: "Μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτή η κατάσταση είναι από τον Αστέρα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα, χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Ποιος φταίει γι' αυτό;".

Για την επιλογή να ξεκινήσει βασικός ο Γλύκος: "Δεν είναι τα ονόματα το θέμα, είναι η ομάδα. Δηλαδή αν δεν έπαιζε ο Γλύκος τι θα γινόταν; Την προηγούμενη εβδομάδα μου λέγατε για τον Μακ, το ζήτημα είναι η ομάδα".

Για το ζήτημα του Τζαβέλλα: "Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ". 

Δεν αποφασίζει εν θερμώ ο Σαββίδης

Αμέσως μετά την συνομιλία του Άγγελου Αναστασιάδη με τον Αγγελίδη ο δεύτερος ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη για την παραίτηση του προπονητή της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα αποφασίσει εντός της ημέρας για το εάν θα την κάνει αποδεχτεί κάτι που αναμένεται να κάνει την Πέμπτη (05/02). Σίγουρα η εικόνα της ομάδας τον έχει προβληματίσει αλλά θέλει πρώτα να σκεφτεί πριν πάρει την απόφασή του.

Έτσι, θα έχει μία σύσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του ώστε να δει τι θα κάνει με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Σίγουρα η κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν είναι καλύτερη δυνατή πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Λακωνικός ο Αγγελίδης

Λακωνικός και χωρίς όρεξη για πολλά λόγια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελλίδης, κατά την αποχώρηση της ομάδας από την Κρήτη για την Θεσσαλονίκη. Ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου", όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση της διοίκησης στο θέμα της παραίτησης του Άγγελου Αναστασιάδη δεν... έβγαλε είδηση, αφού αρκέστηκε στη γεμάτη νόημα ατάκα: "Ήταν μία εμφάνιση ντροπής...", επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ που ανέφερε πως δεν πρόκειται να παρθεί καμία απόφαση σήμερα το βράδυ και εν θερμώ.

---
Πηγή: sport24.gr

19 σχόλια:

  1. θέλατε και πρωτάθλημα γατάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι παναγιτσα μου ΟΧΙ!! θα αναψω λαμπαδα στο υψος αυτου με το νουμερο 14 για να τον φερεις πισω!! σε παρακαλω, μας χαριζε αφθονο το γελιο με αυτα που ελεγε και καταφερε να δωσει στον χειροτερο οσφπ της 50ετιας το πρωταθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αισχος! δεν φτεη ο αγγελος.. παλι αδυκηθικε η μεγαλιτερη ομαδα του κοσμου! επρεπε να μας δοση 3 μπεναλτι και να αποβληθουν 3 του οφη! αυτον τον πεχταρα τον κουτσιανικουλι γιατι τον αφησαμε να φηγη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε ορθογραφια πρωτα και μετα σχολιασε.

      Διαγραφή
    2. οχι δεν μαθενο! μπαοκ και ασ μη μαθο ορθογραφια ποτε ! αν πρεπει να γραφουν μωνο οι παοκτηδες που ξερουν ορθογραφια τοτε θα γραφη το 2%.....

      Διαγραφή
    3. 10.25΄ όλοι έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν. Είτε ξέρουν ορθογραφία είτε δεν τα καταφέρνουν. Είναι προτιμότερο να γράφει κάποιος ανορθόγραφα ελληνικά παρά να γράφει τα άθλια greeklish.
      Κι εσύ όμως γιατί δεν χρησιμοποιείς τόνους;
      Επί της ουσίας όμως θέλω να σχολιάσω ότι ο ΠΑΟΚ εξ αιτίας του γραφικού προπονητή του βρίσκεται σ΄αυτή την κατάσταση.

      Διαγραφή
  4. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΑΡΤΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΠΑΛΙ ΜΕ 3-0 ΘΑ ΧΑΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε ενα μηνα παλι θα τον παρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τον Εδεσσαικό πάντως έφυγε με fax.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον μπουλο άγγελε πάρε μαζί σού και γλυκό κατσικα τζανδαρη,αυτούς που στήριζες αυτοί σε κρεμάσανε.καλά να πάθεις.α ξέχασα πάρε και τον 14.
    Ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ευχαριστω θεε μου για το γελιο που μας προσφερουν καθε χρονο! σε αλλο αρθρο διαβασα οτι σπασαν το τζαμι του αυτοκινητου του μακ και του πηραν το πορτοφολι! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο υπερηφανος λαος του μπαοκ, δεν του φτανει που μπαινει τζαμπα στα γηπεδα (εντος-εκτος) ψιριζει και τους παικτες της αγαπημενης του ομαδας! χαχαχαχα δε θα εχουμε αντερα απο τα γελια μεχρι το μαιο που θα ειστε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέλα καθυστερημένο γιατί από την ομάδα σού χαρά δεν πρόκειται να πάρεις,γ'εθνικιλα μου μυρίζεις.

      Διαγραφή
    2. Ναι γελαω με τα χαλιά σας! Και τα ορκ τους οπαδούς της πιο καταραμένης ομάδας! Και παλι.... Χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  9. ΠΑΜΠΛΟ ΘΕΕ Γ.....ΑΙ Η ΠΑΕ!!
    ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!!
    ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α καλα... κοιτα καπου στην συσκευασια απο αυτα που περνεις, εχει ημερομηνια ληξης...

      Διαγραφή
    2. παντως προφητικο το +5 που γραφατε παντου στις 3 Δεκεμβρη!!!!!!! απο τοτε ειστε με 5 ηττες ρε καλα λεγατε να δωσουν το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο. αλλα δεν μας ειπατε ποιοι θα το δωσουν εσεις ή οι αλλοι??????

      Διαγραφή
  10. mia zoi bodia tha meinete merikoi!pote re eixate kontepsei toso sto protathlima kai sas etsoukse tora?otan ksekinhses ksekinhses gia mia kali poreia eftases na kinigas protathlima kai tora sas ftaiei o aggelos?giayto protathlima den tha parei pote o paok giati me tetoious filathlous mporeis na eisai mono gia na kinhgas eyropi tipota allo!sthhn arxh htan hgeths kai tora egine malakas!ante bre ksipniste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΣΥ 4 ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ-ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣ Λ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΑΛΚΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΤΠΤ.... ΠΟΤΕ Θ ΒΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΑΥΡΟ????
      ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  11. με αντίπαλο την ΚΕΔ , την ΕΠΟ, την ανυπαρκτη διοικηση ειχε να αντιμετωπισει ο Αγγελος. Μπερδεμενα, ε μπερδεμένα! καλημέρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News