Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΜΒΕΣ Τζαμτζή: Θέτει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ - «Στημένο το ψηφοδέλτιο στην Πέλλα»

"Δεν μπορεί οι μόνο τρεις βουλευτές να είναι τα άτομα τα οποία θα κάνουν δουλειά. Μου έβαλαν δίπλα συγγενικό πρόσωπο από την ίδια περιοχή"

Ανοιχτά και ξεκάθαρα είπε ο Δάνης Τζαμτζής, πρώην βουλευτής της ΝΔ, ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στο κόμμα στο επερχόμενο συνέδριο.

Μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου ο κ. Τζαμτζής, εκ των διοργανωτών του δείπνου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, είπε πως στο πλαίσιο της τοποθέτησής του στο συνέδριο είναι και το θέμα της ηγεσίας της παράταξης.

Ο κ. Τζαμτζής έκανε και μια σοβαρή καταγγελία λέγοντας πως «το ψηφοδέλτιο στην Πέλλα ήταν στημένο» υποστηρίζοντας πως μπήκαν άτομα, ακόμα και συγγενής του, για προφανείς λόγους.

«Πριν από τις εκλογές είπα ότι αν δεν με θέλετε στην παράταση, στην οποία πολλοί με βρήκαν, πάω σπίτι μου. Στην Πέλλα είχαμε κυριολεκτικά ένα στημένο ψηφοδέλτιο. Δεν μπορεί οι μόνο τρεις βουλευτές να είναι τα άτομα τα οποία θα κάνουν δουλειά. Μου έβαλαν δίπλα συγγενικό πρόσωπο από την ίδια περιοχή».

Ο πρώην βουλευτής Πέλλας είπε πως «υπάρχει πραγματικά μεγάλος προβληματισμός στα στελέχη της παράταξης» και πρόσθεσε πως «ο κόσμος ζητάει να συζητηθούν τα αίτια της ήττας και να αναζητηθούν οι ευθύνες».

Υπενθύμισε πως πριν από τις εκλογές είχε δηλώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος και είχε πει πως «αν δεν με θέλετε στην παράταξη στην οποία πολλοί με βρήκαν πάω σπίτι μου».

Ωστόσο είπε μπήκε και έδωσε τη μάχη ενώ εξέφρασε την πικρία ότι ακούει τώρα τον υπουργό κ. Λαφαζάνη «να λέει ότι θα ανεβάσουμε το αφορολόγητο και στους αγρότες. Το φώναζα ένα χρόνο και κανείς δεν μας άκουγε».

Ο κ. Τζαμτζής κατέληξε: «Γιατί τα πρωτοκλασάτα μας στελέχη δεν μιλούν»;

Σχετικά με τον δείπνο με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε πως «πολλοί συνάδελφοι θέλουμε να μιλήσουμε μαζί του και εκείνος ποτέ δεν το αρνείται».

«Σε αυτή τη λογική έγινε αυτό τοδείπνο», πρόσθεσε και συνέχισε: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι με τιμά με τη φιλία του και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Πολλές φορές τρώμε βράδια, δεν αρνήθηκα ότι περνάω από το γραφείο του».

9 σχόλια:

  1. ΔΑΝΗ ΦΤΑΙΗ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ . ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ με τον προηγούμενο, αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι αιτίες της αποτυχίας. Έχει δίκιο ο Δάνης και φαίνονται απο τα αποτελέσματα. Υπήρξαν 3 πολύ δυνατά στελέχη πολυσυλλεκτικοί σε ψήφους, αλλά και 3 γλάστρες, και βέβαια ζημίωσε η συγγενής του τον Δάνη, αλλά και όσα γράφει ο 9:01 δεν είναι αμελητέα. Σε περίοδο φτώχειας του λαού, του ξέφυγε η μπαρούφα με τα παξιμάδια. Αλλά και η ανυπαρξία του σε έργα ανάπτυξης του Νομού ήταν ολοφάνερη. Κάποτε αγωνιζόταν για το δημοπρατήριο φρούτων στην Σκύδρα, αλλά έμεινε μόνο στα λόγια. Για τον οδικό άξονα της ορίτζιναλ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, που κλάπηκε από τον Νομό μας και μείναμε με τον καρόδρομο, όπου σκοτώνονται συμπολίτες μας, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Για το αεροδρόμιο της Παναγίτσας και τα υδροπλάνα δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Για τους καταρράκτες της Έδεσσας, που τους ρήμαξαν ο σοντρας και ο γιάννου δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Για τα νοσοκομεία που διαλύθηκαν, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Για την οδική σύνδεση των λουτρών Πόζαρ με το Καιμάκτσαλάν δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Για την μεθοριακή σύνδεση με την FYROM στους Πρόμαχους, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Για τον Προαστιακό Έδεσσας-Σκύδρας-Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Για την ανάπτυξη που δεν ήρθε, δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα. Ε πως να μην έχει δίκιο ο 9:01 όταν κάποιος εισπράττει πάνω από 100.000 ετησίως και διαμαρτύρεται με γραφικό τρόπο, την ίδια στιγμή που υπάρχουν πάνω απο 1.000.000 ΑΝΕΡΓΟΙ εντελώς και ΑΦΡΑΓΚΟΙ παντελώς? Προσωπικά στενοχωριέμαι, όχι που δεν εκλέχτηκε ο Δάνης, αλλά που δεν θα βρεθεί ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, να κάνει κάποια απο τα παραπάνω, που θα έδιναν στον τόπο μας ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα το μενού με τον Κωστάκη περιλαμβάνει και παξιμάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φάτε τον τώρα. Μέχρι τώρα σας παραμύθιαζε, τώρα σας καρφώνει. Ούτε την απόφαση του κόσμου της ΝΔ δεν μπορεί να σεβαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πριν την υπουργοποίηση του Καρασμάνη Σαμαροφύλακας.
    μετά την υπουργοποίηση Καραμανλικός.
    Σταυράκι, δώστε του κανα παξιμάδι για να το βουλώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά έχει δίκιο ο Δάνης και μιλά για στημένο ψηφοδέλτιο.
    . Πασχαλίδου: πρωτοκλασάτο στέλεχος του Καρασμάνη
    . Σπαρταλη: διορισμένη από Καρασμάνη για ένα φεγγάρι σε stage στην εφορία Σκύδρας
    . Τσαλκιτζή : συγχωριανή του Καρασμάνη.
    . Δάνη, πες αλέυρι! ο Κωστής ο Μπαρμπαγιάννης σε γυρεύει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμβουλές από ένα ιατρό
    η κατανάλωση για μεγάλο χρόνο παξιμαδιών δεν κάνει καλό στην υγειά επιφέρει χρόνια ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ με άσχημα αποτελέσματα στην ψυχική υγεία του ασθενή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΔΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΒ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News