Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Κοινωνικές δράσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου

Ανακοίνωση

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ" ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ 2014" ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΣ: 1) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟ. 2) ΤΣΑΛΙΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ.








7 σχόλια:

  1. Μπραβο στο συλλογο !!! κανει δουλειες που θα επρεπε να κανουν αλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο βλεπω εξαπλατανος και κωνσταντια εχουν πολυ θεληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μπράβο! Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο. Και όπως είπαμε Φώτη, κλειστά τ΄ αυτιά στα σχόλια των κακοπροαίρετων, που πάντα υπάρχουν
    Κ.Μ. Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ε αφου εσυ εισαι καλυτερος γιατι δεν εκανες κατι για το χωριο σου παρα μονο να σχολιαζεις κ να απαξιωνεις αυτο που κανουν τα παιδια του συλλογου?α ρε γαλανοματα νυφιτσα!!!

      Διαγραφή
  5. Είδες Φώτη τα κακοπροαίρετα σχόλια; Να το πρώτο... του 9.16΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. min xehnas file mou oti milame gia exaplatano...ekei zoun kai vasilevoun: i katsika tou geitona, kai ola ta kakoproereta sholeia pou malista einai kataskevasmata sukofantias apo tous idious kai idoious anthropous tis gnostis giaukas pou mono kako kanoun sto horio!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News