Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες της Α' Κατηγορίας

Δείτε τι έγινε στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015:





ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 1 – 0

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς στο Βορεινό όπου η τοπική Νίκη επικράτησε με σκορ 1 – 0. Το ματς είχε δύο, όμως οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους καλύτερους στην επανάληψη χωρίς όμως να αποφύγουν την ήττα. Όλα κρίθηκαν στην αρχή του αγώνα όταν ο Βαγγέλης Βλαδίκας σκόραρε στο 17’. Διαιτητής Ταγκαλίδης (Κουκούλης Σ. – Τσαλγίνης)

ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1 – 7

Ακόμα… σκοράρει ο Άρης Λουτρακίου που συνέτριψε με σκορ 7 – 1 τον Ευρωπό Φούστανης. Έχοντας για ηγέτη τον νεαρό στράϊκερ Σταύρο Σπρίτο (Ζούγα). Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι και πήραν μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη, αφού οι γηπεδούχοι από ένα σημείο και μετά κατέρρευσαν. Σκόρερ των νικητών οι Γιάννης Βασιλόπουλος (8’), Σταύρος Σπρίτος (16’ – 49’ – 68’), Σίμος Δύος (65’), Γιώργος Νάνος (80’ πέναλτι), Άλκης Πανταζής (88’), ενώ των ηττημένων ο Μένιος Ντόγκαρης (6’). Διαιτητής Μαυρίδης (Κεσίσογλου – Μίσκος)

ΜΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 4 – 0

Εντυπωσιακός ο ΜΑ Αρσενίου, επικράτησε με σκορ 4 – 0 της Δόξας Μαυροβουνίου. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος και ισορροπημένο, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, έκαναν ό, τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν σε μεγάλη νίκη. Σκόρερ των νικητών ήταν ο Γιώργος Γάτσος (67’), Παύλος Γεωργιάδης (76’). Διαιτητής Πασλαμούσκας (Πίλτσης – Βαμβακάς Κ)

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ – ΑΕ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 1 – 1

Δεν ανέδειξε νικητή το γειτονικό ντέρμπυ στο Μελίσσι, όπου η τοπική Δόξα και η ΑΕ Καρυώτισσας αναδείχθηκαν με σκορ 1 – 1. Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπυ, είχε πάθος, υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και από τις δύο ομάδες, που πάντως κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος. Σκόραραν για τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Λιτοβολής (27’ πέναλτι) ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Άρης Μιχαηλίδης. (44’) Διαιτητής Τσαλκάνης (Αρέστης - Δινάκης)

ΆΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ – ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2 – 3

Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στον Προφήτη Ηλία όπου ο Άρης Παλαίφυτου επικράτησε με σκορ 3 – 2 του τοπικού Άρη. Οι φιλοξενούμενοι πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί, πάλεψαν και θα μπορούσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Σκόρερ των νικητών οι Κώστας Γιαννιτσιδιώτης (24’), Άκης Καλφωτιάδης (31’), Στάθης Καλιοντζής (57’πέναλτυ), ενώ των γηπεδούχων οι Νίκος Τόπκας (20’), Δημήτρης Τράγκας (40’ πέναλτι). Διαιτητής Σγουρός (Τσίπας Β. – Μήτρου)

ΆΡΗΣ ΑΥΘΡΩΝ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1 – 3

Καλύτερος ο Φίλιππος Σταυροδρομίου πέρασε από τα Άθυρα, επικρατώντας με σκορ 3 – 1 του τοπικού Άρη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σαν ομάδα σε όλο το παιχνίδι, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και πήραν δίκαια την νίκη, παρά την φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων που ενισχύθηκαν στις μεταγραφές. Σκόρερ των νικητών ήταν ο Γιώργος Σταυρίδης (20’), Γιάννης Τσιρακίδης (37’), Δημήτρης Λαγογένης (67’), ενώ των γηπεδούχων ο Βαγγέλης Παρασχάκης (43’). Διαιτητής Καρυπίδης (Μιχαλόγλου – Μυτώνας)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0 – 1

Εστω και με λίγο άγχος η Δόξα Π. Μυλότοπου έφυγε με το διπλό από τα Γιαννιτσά, επικρατώντας του τοπικού Φιλίππου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκειά του και πήραν δίκαια την νίκη, αφού οι γηπεδούχοι μόνο προς το τέλος ξύπνησαν και έψαξαν την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα. Σκόρερ των νικητών ήταν ο Αλέξης Θεοδοσιάδης (13’). Διαιτητής Βαμβακάς (Ζανταρίδης – Κορνισορλής Α.)

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ – ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 2 – 3

Ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήρε ο ΠΑΟΚ Αραβησσού που έφυγε νικητής με σκορ 3 – 2 από τον Αξό, επικρατώντας της τοπικής Νίκης. Το ματς είχε πάθος, ήταν πολύ καλό, οι φιλοξενούμενοι με ηγέτη τον Γιάννη Πολατίδη πήραν τη νίκη αφού ήταν ανώτεροι, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία, πάλεψαν χωρίς αποτέλεσμα. Σκόραραν για τους νικητές οι Γιάννης Πολατίδης (29’ – 80’), Δημήτρης Γκότσης (47’ πέναλτι), ενώ των γηπεδούχων οι Μιχάλης Δημητριάδης (36’), Οδυσσέας Καραδήμος (86’). Διαιτητής Παναγιωτίδης (Σκουλής – Τσαλγίνη Χ)

NIKH ΚΑΛΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 2 – 2

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Καλή όπου η τοπική Νίκη και ο Άρης Αμπελείων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές, να δείχνουν ότι μπορούν το θετικό αποτέλεσμα όπως και να έγινε, αφού οι φιλοξενούμενοι παρότι πίεσαν έντονα στο δεύτερο μέρος, δεν έκαναν την τελική ανατροπή, ισοφαρίζοντας τελικά. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Γιώργος Νικολαΐδης (24’), Γιώργος Καραγκιαούρης (42’), ενώ των φιλοξενούμενων σκόρερ ήταν ο Αβραάμ Ζιμπίδης (45 – 76). Χαμένο πέναλτι Χρήστος Καρράς (67’) Άρη Αμπελείων. Διαιτητής Τριανταφυλλίδης (Βλαδίκας – Αλατζάς)

ΜΑ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ – ΜΑ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 1 – 2

Στον Ν. Μυλότοπο έγινε το μπαμ της αγωνιστικής καθώς ο ΜΑ Εσωβάλτων επικράτησε με σκορ 2 – 1 του τοπικού ΜΑ και πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν υπό τον έλεγχο των φιλοξενούμενων που πήραν κεφάλι στο σκορ, έχοντας αέρα δύο τερμάτων, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν, μείωσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανατρέψουν το σκορ χωρίς αποτέλεσμα. Σκόρερ των νικητών ήταν ο Μάκης Γκίλης (15’ – 37’), ενώ των γηπεδούχων ο Δήμος Καλπακίδης (70’) Διαιτητής Σιδηρόπουλος (Τετραγώνης – Κουπαράνη)

ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ – ΜΑ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 3 – 1

Καλύτερος ο Άρης Νησίου επικράτησε με σκορ 3 – 1 του ΜΑ Άρνισσας και επανήλθε στις επιτυχίες. Το παιχνίδι ήταν καλό, έγινε σε βαρύ γήπεδο, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφτασαν στην ανατροπή παίρνοντας τους τρείς βαθμούς, αφού εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημά τους. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γιάννης Σκούλης (59’), Κώστας Σιόγκας (83’), Φόρης Τσόρμπας (90’), ενώ των ηττημένων ο Κώστας Δεληκώστας (39’). Αποβολές Δολιάνης (51’), Δημήτρης Σαββαΐδης (85’), και οι δυο του ΜΑ Άρνισσας. Διαιτητής Αργυρός (Γεωργίου – Κόγιος)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ – ΜΑ ΟΡΜΑΣ 5 – 1

Εντυπωσιακός ο Ηρακλής Γαρεφίου συνέτριψε με σκορ 5 – 1 τον ΜΑ Όρμας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος όμως στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν στη μεγάλη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έπιασαν απόδοση προηγούμενων αγώνων. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Γιώργος Γιάντσης (3΄), Ματθαίος Μάρκου (24’ – 76’), Θωμάς Σίσκος (90’), Δημήτρης Μπίνος (90’), ενώ των ηττημένων ο Χρήστος Σαμαράς (24’). Διαιτητής Μιχαηλίδης (Σλατίντσης – Γάτσος)

ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 2 – 1

Στις καθυστερήσεις κρίθηκε η αναμέτρηση στην Παναγίτσα όπου η τοπική Δάφνη επικράτησε δύσκολα με σκορ 2-1 της Αναγέννησης Δωροθέας. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ειδικά προς το τέλος πίεσαν και πήραν την νίκη με τους ηττημένους να έχουν παράπονα για την αρκετή καθυστέρηση που κρατήθηκε. Σκόραραν για τους γηπεδούχους οι Χρήστος Ταρασίδης (8΄) Γιάννης Ναλπάντης (90+) ενώ για τους φιλοξενούμενος ο Μιχάλης Απτεσλής (57΄). Διαιτητής Τρυψιάνης (Μανωλάκης- Χατζηπέγιος).

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ – ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2 – 1

Σε νεκρό χρόνο κρίθηκε το ματς στο Λυκόστομο όπου η Μαύρη Θύελλα επικράτησε με σκορ 2-1 του ΠΑΟ Κερασιάς. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, είχε δυο διακοπές , η πρώτη στο πρώτο μέρος όταν και υπήρχε δυνατή βροχή και στο δεύτερο μέρος η δεύτερο μέρος όταν υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες , οι φιλοξενούμενοι για την αποβολή. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και ελπίζουν στην παραμονή τους αφού βελτίωσαν αρκετά την θέση τους ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Θοδωρής Μπαρμπαγιάννης (52΄)Θοδωρής Αλεξίου (90΄) ενώ τα ν φιλοξενούμενων ο Δημήτρης Ι. Τρίψης (84΄). Αποβολές Αντώνης Πασσαλής (75΄) Τάσος Πασσαλής (88΄) και οι δύο των φιλοξενούμενων. Διαιτητής Κατεριάδης (Γιαλαμουίδης- Κουκούλης Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News