Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η Διοίκηση του Αλμωπού στον Δήμαρχο (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, η οποία έχει ως στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Συνάντηση με εκπροσώπους της Διοίκησης του Αλμωπού πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Γάτσος, συνοδευόμενος από τον παράγοντα και Περιφερειακό Σύμβουλο Πέτρο Ζέρζη και τον Δημήτρη Μυλοφρίδη βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Μπίνου, με στόχο να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τον ιστορικό σύλλογο.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, η οποία έχει ως στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο κ. Γάτσος αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνάντηση, τον κάλεσε να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί την μεγάλη αυτή προσπάθεια, καθώς σε περίπτωση που επιτευχθεί ο στόχος, η διαφήμιση για την Αριδαία και ολόκληρη την Αλμωπία θα είναι μεγάλη.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις στιγμές δόξας που έζησε ο Αλμωπός στο παρελθόν όταν αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια και η περιοχή μας είχε γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα. 

Το θέμα είναι να μη μείνουμε μόνο στο τυπικό μέρος της επίσκεψης, αλλά ο Δήμος να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα και να τη διευκολύνει με όποιον τρόπο μπορεί.


6 σχόλια:

  1. ο δημαρχος είναι κοντά στην ομάδα ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός Δήμαρχος είναι κοντά στην ομάδα? ας μην ήταν ο Γάτσος να τα "χώνει" και θα σου λεγα εγώ.

      Διαγραφή
  2. Ο δημαρχος να ειναι κοντα σε ολες τις ομαδες του δημου και οχι επιλεκτικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γνωστος πικραμενος που κερδιζει ανετα τη φιλωτεια εδω και 40 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεια σου Μπος αλανι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News