Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο της ΝΟΔΕ Πέλλας

Ευχαριστήριο

Η ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ ευχαριστεί τα στελέχη τους φίλους και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ,για την συμμετοχή τους στον προεκλογικό αγώνα και στους υποψηφίους βουλευτές του νομού Πέλλας, για την μάχη που έδωσαν με ήθος και ευπρέπεια για την ιστορική παράταξη.

Ο Πρόεδος ΝΟΔΕ
Γίδαρης Αθανάσιος

9 σχόλια:

  1. Η αχαρακτήριστη ενέργεια του προέδρου του κόμματος να μην παραδώσει στον επόμενο πρωθυπουργό με εξόργισε. Αν μπορούσα να έπαιρνα πίσω την ψήφο μου θα το έκανα. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να πω: Ντροπή! ντροπή! και επιφυλάσσομαι για το μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΝΕΛ Η Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

      Διαγραφή
    2. 4.48΄ δεν τρολλάρω. Τους φήφισα για τελευταία φορά. Εκτός και αν.......

      Διαγραφή
    3. φίλε μου, ακόμα πιό αχαρακτήριστη ήταν και η σύνθεση του ψηφοδελτίου, όπου βάλανε 3 γλάστρες χωρίς καμία αναγνωρισιμότητα. Αν συμμετείχε ο δήμαρχος Έδεσσας, νομίζεις ότι θα ήταν ίδιο το αποτέλεσμα? Το ίδιο έγινε σε όλους τους νομούς. Νομίζεις ότι η μεταγραφή της Γκερέκου ήταν θετική? Νομίζεις ότι η ¨τρομοκρατία¨ γιά πτώχευση ήταν θετική? Εξάλλου και ο ακρωτηριασμός του δεξιού του χεριού (Χ.Α) μόνο θετικός δεν ήταν για την Ν.Δ. Αμέτρητα λάθη. Ίσως η επόμενη πρόεδρος να λειτουργήσει καλύτερα, γιατί η Ν.Δ. δεν θα χαθεί, μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν.

      Διαγραφή
  2. η πιο ανικανη νοδε...ανυπαρκτη χωρις παρουσια στην πελλα ανικανη να στειλει εστω και ενα λεωφορειο στην ομιλια σαμαρα....παραιτηθειτε η μονη συμβολη σας στο κομμα ειναι η παραιτηση σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΔΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια μάχη δώσατε και ποια στελέχη ρε ταγάρια.Κάνατε την παράταξη παραμάγαζο της ΠΟΛΑΝ και του κάθε βουλευτή.Ποια στελέχη μείνανε και αγωνίστηκαν και δεν τα είδε κανείς;Είστε υπαίτιοι που επιτρέψατε να κάνουν ένα ψηφοδέλτιο πλημμύρα;Άντε από δω ρε θλιβεροί τύποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΔ νδουλα......
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

    νεοδημοκρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 34% Δυο μοναδες πανω καλη δουλεια απο ΝΟΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News