Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Άγριος καυγάς Σωτηριάδη με Χουρσόγλου - «Καζάνι που βράζει» η παράταξη του Δημάρχου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καζάνι που βράζει» η παράταξη του Δημάρχου

Με «καζάνι που βράζει» μοιάζει η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας, καθώς από πολύ νωρίς ξεκίνησαν να εκδηλώνονται οι εσωτερικές κόντρες και μάλιστα δημόσια.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Χουρσόγλου ζήτησε από τον Πρόεδρο Σίμο Σωτηριάδη το λόγο για να εκφραστεί σχετικά με το θέμα της ΔΕΥΑ και τον έλαβε.

Ωστόσο, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κώστας Νικολαΐδης τον διέκοψε με αποτέλεσμα να επέμβει ο κ. Σωτηριάδης.

Παρόλαυτά, η επίπληξή του προς τον κ. Νικολαΐδη διήρκησε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί ο κ. Χουρσόγλου αν του έχει αφαιρεθεί ο λόγος.

Αμέσως μετά ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ Σωτηριάδη και Χουρσόγλου, με τον δεύτερο να τονίζει ότι ο Πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να προστατεύει τους συναδέλφους που έχουν το λόγο, ενώ το κλίμα δυναμιτίστηκε ακόμα περισσότερο όταν απευθυνόμενος ο κ. Χουρσόγλου στον κ. Νικολαΐδη του είπε ότι τον διακόπτει επειδή ξέρει ότι αυτά που θα πει δεν συμφέρουν την παράταξή του και πως ο νυν πρόεδρος (Σωτηριάδης) «τσιμπάει».
 

11 σχόλια:

  1. Καταστάσεις σαν την παρόμοια προκαλούν έκδηλη απορία: είναι αδύνατον μια δημοτική συνεδρίαση να απασχολείται με τέτοιας υφής, -ανούσια και τριτεύοντα-,"θέματα", όταν υπάρχουν τόσα άλλα επουσιώδη, που πρέπει να επιλυθούν με γρήγορες και ριζοσπαστικές αποφάσεις. Η συνεδρίαση των δημοτικών αρχόντων οφείλει, έναντι στον δημότη που τον εξέλεξε, να ενεργεί με απώτερο σκοπό την σύγκλιση και εξεύρεση λύσεων και φυσικά δεν αποτελεί "πεδίον προσωπικών μονομαχιών". Αμετανόητοι και ανυποχώρητοι στο να υπερβούμε εαυτόν, από αυτό που μας καταστρέφει, και να ανακαλύψουμε την διέξοδο προν την τελείωση του με θετικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επουσιώδης, -ης -ες

    που δεν αναφέρεται στην ουσία ενός ζητήματος, δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός αλλά μάλλον δευτερεύων

    π.χ.
    "η συζήτηση αναλώθηκε σε επουσιώδεις λεπτομέρειες"
    "κάνει μεγάλα στοχαστικά άλματα και επισκιάζει την ουσία ενώ φωτίζει τα επουσιώδη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως και να έχει, είτε προκαλεί συμπάθεια είτε αντιπάθεια ο Χρήστος, τουλάχιστον δεν φοβάται να υψώσει ανάστημα όταν όλοι οι άλλοι παρατρεχάμενοι χαιδεύουν τα αυτιά του Δημάρχου. Επική η κωλοτούμπα του Σωτηριάδη μόλις είδε τον Μπίνο να ιδρώνει. Είπαμε να φερόμαστε με στοργή στον Δήμαρχο μας αλλά φτάνει το κολάκεμα από τους επαγγελματίες ''γλύφτες''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ Σίμο που έμπλεξες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί είναι οι κύριοι που εμείς επιλέξαμε να εκλεγούν. Τώρα απολαύστε και μην διαμαρτύρεστε. Είναι νωρίς να γκρινιάζουμε από τους πρώτους μήνες, ενώ έχουμε χρόνια μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάθε ότι όταν μιλάει κάποιος δεν το διακόπτουν και δεν πετάγονται (π.χ. ο Νικολαίδης) και κατάλαβε επιτέλους όπως και κάποιοι άλλοι ότι το πρόβλημα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο το συνεχίζουν να το δημιουργούν αυτοί οι οποίοι 4 ολόκληρα χρόνια δεν κάνανε τίποτα και συνεχίζουν έτσι..γιατί δεν έχουν στον ήλιο μοίρα

      Διαγραφή
    2. Εσύ μάθε ότι όταν απαιτείς με μέσον θέση , ενώ ο δήμαρχος δεν σε έχει επιλέξει δεν φεύγεις σαν την κότα επειδή δεν έχεις τα κότσια θα πω να ανταποκριθείς. Αντίο παπαγαλάκι. Να τους χαίρεσαι και να τους υπερασπιζεσαι , γιατί αυτοί δεν εκμεταλλευονται τόσα χρόνια

      Διαγραφή
  6. Δεν είναι ομως τυχαιο ότι ο κυριος Χουρσόγλου είναι συνεχώς αρνητικός επιθετικός και κακόβουλος με όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σαν τον εχεις τον τεμπελη τι τον θελεις τον σοφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗ ΣΑΝ ΚΟΤΑ . ΣΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΗΣ ΜΟΥΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΔΕΙΛΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
    Άπλετο φως έριξε σε όλα τα δικαστήρια που ήταν μάρτυρας για τον πρώην δήμο Εξαπλατάνου <>.Τόσο πολύ φως που φωτίζει τώρα και τον δήμο Αλμωπίας όπως και την Δ,Ε.Υ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News