Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Μύρισε... εκλογές στον Εξαπλάτανο: Τα «πηγαδάκια» και οι... συμπάθειες! (ΦΩΤΟ)

Δεν έλειψαν τα «πηγαδάκια», ενώ εκφράστηκαν και κάποιες… συμπάθειες!

Απ’ ότι φαίνεται μύρισε για τα καλά εκλογές και αυτό πλέον άρχισε να εκδηλώνεται από τη γενικότερη στάση των Βουλευτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας στους εορτασμούς του Εξαπλατάνου το βράδυ της Κυριακής, όπου παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης (Υπουργός ΝΔ), Διονύσης Σταμενίτης (ΝΔ), Ιορδάνης Τζαμτζής (ΝΔ) και Θεοδώρα Τζάκρη (με το ενάμισι πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ).

Μάλιστα, δεν έλειψαν τα «πηγαδάκια», ενώ εκφράστηκαν και κάποιες… συμπάθειες!

Είδαμε να συζητάνε η κ. Τζάκρη με τον Πρόεδρο του Δημοτικούς Συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη, παλιό «σύντροφο» από τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου συζήτησε για αρκετή ώρα με τον κ. Σταμενίτη, ενώ δεν έλειψε και η κουβέντα και με τον κ. Τζαμτζή. Από την άλλη, ο Υπουργός κ. Καρασμάνης προτίμησε την παρέα με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη και συζήτησε για λίγο με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη.

Και κάπως έτσι, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση της τοπικής αυτοδιοίκησης με την κεντρική πολιτική σκηνή, η οποία αναμένεται να πάρει φωτιά ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που φέρνει πιο κοντά τις εκλογές.

 
 
 
 

7 σχόλια:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΦΑΚΗΔΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι΄αυτό δεν πάει ποτέ ο εξαπλάτανος μπροστά.Τα γελάκια οι χαρές και η υποδοχή ηρώων σ'αυτα τα πράγματα(γιατί δεν είναι άνθρωποι)προκαλούν αηδία.Μακάρι οι πτωχοί τω πνευματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.... ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ 1,5 ΠΟΔΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ? ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΜΟ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΛΊΤΩΣΕΣ ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΙΑΣΙΝ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News