Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Εκτός εαυτού ο Δήμαρχος Αλμωπίας: «Ο κ. Πασόης δεν επιτρέπεται να μιλάει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός εαυτού ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Ξέφυγε η κατάσταση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Αφορμή στάθηκε ο ισχυρισμός του Δημήτρη Πασόη σχετικά με τη χρήση του κατεπείγοντος στη συγκεκριμένη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον Δημήτρη Μπίνο να φωνάζει ότι ο κ. Πασόης δεν βλέπει την ουσία και να του καταρρίπτει βαρύτατες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της ΔΕΥΑ.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:







Τι δήλωσε ο Δημήτρης Πασόης αμέσως μετά τη Συνεδρίαση

"Τελικά το σήριαλ που παρακολουθούμε εδώ και δύο μήνες, με θέμα τον ορισμό Προέδρου και Αντιπροέδρου στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, κατέληξε σε «ΤΡΑΓΩΔΙΑ».

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, μετά την εμφανή δυστοκία του να επιλέξει πρόσωπο, το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα μεγάλα και επείγοντα προβλήματα της ΔΕΥΑ, ως σύγχρονος «Αγαμέμνων», βρήκε στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου του κ. Κετικίδη Ιωάννη την «Ιφιγένειά» του.

Και αφού κατά τον κ. Δήμαρχο, ο κ. Κετικίδης ήταν η ιδανικότερη λύση για την θέση του Προέδρου, γιατί δεν τον επέλεξε από την αρχή, αλλά άφησε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ακέφαλη τη ΔΕΥΑ;

Ελπίζουμε, ότι αυτή η πρόταση, θα έχει διάρκεια, ότι επιτέλους θα υπάρξει διοίκηση, που θα ασχοληθεί με τα μεγάλα και κατεπείγοντα προβλήματα της ΔΕΥΑ και ότι δεν θα δούμε ξανά τα όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν με τις δύο προηγούμενες προτάσεις".

6 σχόλια:

  1. Κύριε Πασόη, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν συνηθίζεται να μιλάνε για σχοινί. Εσεις μιλάτε για τραγελαφικές καταστάσεις; Ξεχνάτε τα δικά σας στο ΧΥΤΑ; Πόσους προέδρους και διοικήσεις ολόκληρες αλλάξατε και που τους αλλάζατε τι αποτέλεσμα είχατε; Και στην Δευα που είχατε προέδρους τι αποτέλεσμα είχατε;
    Όσοι διοίκησαν ας προσέχουν λιγάκι περισσότερο, λίγο πιο χαμηλά την μπάλα. Πρώτα να μας λένε τι ακριβώς έχουν κάνει και μετά τα τραγελαφικά σχόλια.
    Όσο για την δυστοκία του νέου Δημάρχου από τόσο νωρίς σε τόσο σημαντικά θέματα αυτό θα πρέπει πραγματικά να μας προβληματίζει. Όπως επίσης προβληματίζει το γεγονός της έλλειψης προγραμματισμού της νέας δημοτικής αρχής σε βασικά θέματα.
    Οπότε μεταφέρετε τον προβληματισμό σας αξιοπρεπώς στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφήστε τα γλυκανάλατα και μερικές φορές πικρόχολα σχόλια σας και περιοριστείτε όλοι σας στο να δίνετε λύσεις και όχι να παίζετε θέατρο εκεί μέσα.
    Ποιες είναι οι λύσεις; ποιες οι προτάσεις σας; Στο επομένο ΔΣ βάλτε ένα διαγώνισμα στις παρατάξεις: η διοίκηση να φέρει τα στοιχεία και οι παρατάξεις και οι αρχηγοί να φέρουν τις προτάσεις τους. Μιλήστε για την ταμπακιέρα επιτέλους εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πασοης συμβουλεύει τη δημοτική αρχή μπας και βγαλουν καμιά άκρη.Αυτα για όσους δεν ξέρουν τι γίνεται στο Δήμο.Πιστεύετε ότι ενας θεολόγος και 2 αγρότες να γνωρίζουν περισσότερα? οχι βεβαια.Οπότε...

      Διαγραφή
  2. baltoys mesa oloys aytoys k, mpino tosa hronia kai sto dikomoy to horio den fanikan pote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΣΟΗ !!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιτυχία μιας Δημοτικής Αρχής πρέπει να στηρίζεται στα έργα τα οποία παραδίδει στον επόμενο Δήμαρχο (δεν αυτο-αποκλείεται και ... η ίδια Δημοτική Αρχή του εαυτό της). Τα έργα αναδεικνύουν τον Δήμαρχο, και στεριώνουν την εμπιστοσύνη στον Πολίτη του Δήμου της. Οι "πολιτικές δεινότητες" λόγου, και απαξιώσεως, γιγαντώνονται σε σοφιστικές παραφιλολογίες, όταν αντί έργων ορθώνονται εμπρός σου τα τεράστια προβλήματα και οι δυστοκίες, τα οποία κληρονομείς στον διάδοχο σου, δώρο της Ανικανότητος να τα Αντιμετωπίζεις-υποβάλεις Προτάσεις-υϊοθετείς Λύσεις και λαμβάνεις Αποφάσεις Τελεσίδικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θέλει να πει ... ο ποιητής; Πες το με δικά σου λόγια για να το καταλάβει ο μέσος αναγνώστης.
    Μήπως θέλεις να πεις: «Πασόη ποια ΔΕΥΑ παρέδωσες; Κλείσ΄ το και μη μιλάς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News