Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Αριδαίας προς τον Χρήστο Χουρσόγλου

Για τη  επιστροφή πληρώματος των ασθενοφόρων

Το «σωματείο των εργαζομένων στο Κ.Υ.Αριδαίας» καθώς και η Διοίκηση,, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Κο Χουρσογλου Χρήστο, που με την ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Έδεσσας, κατέβαλε άοκνες προσπάθειες με τη συνεργασία του Διοικητή του Νοσοκομείου, και κατάφερε να επιστρέψει το πλήρωμα των ασθενοφόρων στο Κ.Υ.Αριδαίας, μετά από απόσπαση 5 μηνών, από το Νοσοκομείο Έδεσσας.

Είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Αλμωπίας, στο νέο σχεδιασμό του ΕΚΑΒ, να οριστεί στο Κ.Υ.Αριδαίας παράρτημα ΕΚΑΒ. Ελπίζουμε σε αυτή την προσπάθεια μας να βρούμε και άλλους αρωγούς, όπως τους τοπικούς παράγοντες και κοινοβουλευτικούς μας εκπρόσωπους.

10 σχόλια:

  1. φτάσαμε να λέμε ευχαριστώ για τα αυτονόητα ......κατάντια του ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας δώσουν κάποιοι εξηγήσεις για το πόσο ''αυθόρμητη'' ήταν αυτη η ανακοίνωση!!! Και επίσης να δώσει διευκρινίσεις η Διοίκηση του νοσοκομείου Εδεσσας για το πως αποφασίστηκε όλο αυτό και ποιοί πραγματικά το αποφάσισαν.Δεν θα εμφανίζονται σωτήρες εν έτη 2014 σε τέτοια θέματα ! Δεν βρισκόμαστε στο μεσαίωνα ,ούτε στην εποχή του κατόπιν ενεργειών μου! Ο κόσμος ξύπνησε και όλα αυτά είναι αυτονόητα.Κάποιοι αιρετοί ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους: ζήτησαν οι ίδιοι να προσφέρουν ,να δώσουν, να γίνουν υπηρέτες του κοσμάκη.Δεν τους έβαλαν εκεί με το ζόρι.Αφού το θέλησαν : αυτονόητα θα προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτίλα. Για όσους γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έτσι ακριβώς.Ευχαριστώ για όσα μας χρωστάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο δήμαρχος έχει άποψη επί του θέματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ola kala kyrioi gia thn metafora ekav sthn aridaia gnorizeta omos oti to kentroygeias apasxolei gia 4 mines ktharistria tasavvatokyriaka kai einai apliroti kai sinexizoymai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιος ειναι αυτος ο οποιος εγραψε αυτο το κειμενο? παρακαλω!
    η κηνηση αυτη με τα ασθενοφορα εγινε πανελαδικα σε ολα τα κεντρα υγειας.
    αραγε το ξερει η διοικηση και το σωματειο εργαζομενων οτι νιωθουν την αναγκη να ευχαριστησουν καποιον ?
    οχι!
    θα πρεπει να ευχαριστησουμε ολοι οι ελληνες τον κ χουρσογλου που με τη μαχητηκοτητα του πετυχε να γυρισουν ολοι οι οδηγοι και ολα τα ασθενοφορα ολων τον Κ.Υ. στις θεσεις τους.
    μαγαλε χρηστο.
    το ξερει οσαμαρας οτι υπαρχεις? αν το μαθει θα πας για διαπραγματευσεις με την μερκελ και παλι μεεεεγαλλλεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δηλαδη τι εκανε ο Χουρσόγλου παρακαλώ να αναφερθεί αναλυτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..."ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ". ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π-Α-Σ-Ο-Η-Σ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ; ; ;
    ΠΟΙΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑ ΑΥΤΟ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News