Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τρικούβερτο γλέντι στην Όρμα... Χορός μέχρι τελικής πτώσης!

Δείτε φωτογραφίες

Μία υπέροχη εκδήλωση που τα είχε όλα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Όρμα.

Χορός, τραγούδι, λαχταριστά εδέσματα και πολύ κέφι και ζωντάνια, σε ένα υπέροχο περιβάλλον, στην παραδοσιακή πλατεία του χωριου, συνέθεσαν ένα υπέροχο κλίμα και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους όσοι έδωσαν το παρόν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τη διοργάνωση ανέλαβε για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας, ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο πόσο δραστήριος είναι και χάρισε σε όλους μια υπέροχη βραδιά η οποία θα μας μείνει αξέχαστη.

Ένας σύλλογος που δεν περιορίζεται μόνο στις γιορτές, αλλά προσφέρει κοινωνικό και πολιτιστικό έργο στο χωριό με τις δράσεις του.

Χορηγός επικοινωνίας της υπέροχης αυτής βραδιάς ήταν το Aridaia News!

Οι τυχεροί λαχνοί:
ΝΟ 1018: 100 ευρώ για αγορές από το κατάστημα "Κιβωτός"
ΝΟ 730, 794, 1269: Από μία επιταγή των 100 ευρώ

Δείτε φωτογραφίες:



 













 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News