Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Σπουδαία πράξη των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας

«Από τα παιδιά... για τα παιδιά...»

Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας ευχαριστεί θερμά τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας για την προσφορά τους σε ψωμάκια και ωμά σουβλάκια τα οποία προήλθαν από την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους.

Τα παραπάνω φαγητά δόθηκαν σε οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Τα παιδιά αυτά, πέραν του ότι είχαν κρέας στη διατροφή τους, πήραν μεγάλη χαρά διότι μπόρεσαν να ψήσουν στο σπίτι τους κάτι το οποίο είχαν να κάνουν χρόνια ή κάποια δεν το γνώρισαν ποτέ.

Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς τα παιδιά για την πρωτοβουλία και τους καθηγητές για την σωστή καθοδήγηση των παιδιών αυτών.

Ας γίνει λοιπόν παράδειγμα προς μίμηση η κίνηση αυτή των παιδιών του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας. Το καλοκαίρι έφτασε θα γίνουν πολλά πανηγύρια και πολλές εκδηλώσεις από διάφορους συλλόγους στο Δήμο μας και ίσως να περισσέψουν κάποια φαγητά. Εμείς δεχόμαστε με χαρά τέτοιες δωρεές και με σεβασμό θα τα μοιράσουμε σε οικογένειες που υποφέρουν από βιοποριστικά προβλήματα.

Όποιοι λοιπόν ενδιαφέρονται για κάποια προσφορά μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του προγράμματος τα οποία είναι τα εξής: 2384022170- 2384022877 Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 7:00 μέχρι 15:00.

Με εκτίμηση εκ μέρους όλου του προσωπικού
Η κοινωνική Λειτουργός του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας
Νικολαϊδου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News