Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τζαμτζής: Καθολικές οι ζημιές στις καλλιέργειες σε Κερασιά και Καρυδιά από τη χαλαζόπτωση

Η Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ κ. Παππά διαβεβαίωσε τον κ. Τζαμτζή ότι την Δευτέρα το πρωί θα επισκεφτεί η ίδια τις περιοχές που χτύπησε το χαλάζι

Επίσκεψη στα χωριά Κερασιά και Καρυδιά πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής για να δει από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση χτες 27-6-2014.

Ο κ. Τζαμτζής επισκέφτηκε με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου τις πληγείσες περιοχές όπου οι ζημιές από το χαλάζι είναι καθολικές.

Ο κ. Τζαμτζής επικοινώνησε με την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Βέροιας κ. Παππά Μαρία, την ενημέρωσε για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και την καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειες στα δύο χωριά, Κερασιά και Καρυδιά.

Ο Βουλευτής ζήτησε από την κ. Παππά την άμεση επέμβαση της και την ενεργοποίηση του ΕΛΓΑ ώστε να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές και οι αποζημιώσεις στους αγρότες να δοθούν άμεσα και όχι όπως φέτος.

Η Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ κ. Παππά διαβεβαίωσε τον κ. Τζαμτζή ότι την Δευτέρα το πρωί θα επισκεφτεί η ίδια τις περιοχές που χτύπησε το χαλάζι και θα ζητήσει να προχωρήσουν άμεσα οι δηλώσεις ζημιάς ώστε και ο ΕΛΓΑ με γεωπόνους του να ξεκινήσει την καταγραφή των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News