Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Oι πιο "hot" γλουτοί της διεθνούς showbiz

Mirror και Die Welt φιλοξενούν διάσημες κυρίες που ξεχωρίζουν για την "πίσω όψη" τους

Έφτανε ένας φωτογράφος που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος και για μία ακόμα φορά τα γυμνά "βασιλικά" οπίσθια της Κέιτ Μίντλετον κάνουν ξανά από χθες τον γύρο του διαδικτύου. 

Το αεράκι που φύσηξε και σήκωσε το φόρεμα της και ο φωτογραφικός φακός που απαθανάτισε την "άτυχη στιγμή" της Δούκισσας μεταβλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες σε.. τυφώνα που σάρωσε πρώτα τα γερμανικά και στη συνέχεια και τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Mε αφορμη λοιπόν το sexy ατύχημα της Κέιτ που προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά όχι μόνο στην βασίλισσα Ελισάβετ -για ευνόητους λόγους-αλλά και στον ανδρικό πληθυσμό, η βρετανική Mirror διάλεξε τα καλύτερα "οπίσθια" της διεθνούς showbiz που καλύπτουν όλα τα γούστα. Από τα σμιλεμένα οπίσθια της αδελφής της Κέιτ, Πίπα Μίντλεντον, μέχρι τα "ζουμερά" της Τζένιφερ Λόπεζ και της Σακίρα, τα ταμπλόιντ έψαχναν αφορμή για να πουλήσουν "καυτές" φωτογραφίες. Και φαίνεται πως έπραξαν άριστα.... 

Δείτε λοιπόν τα πιο «διάσημα και hot» οπίσθια:
Rachel  Stevens

Rihanna
Sofia Vergara
Shakira

Hοlly Willoughby
 Jessica Biel

Jessica Ennis
Jennifer Lopez
Kelly Brook
Lucy Mecklenburgh
Nicki Minaj
Pipa Middlenton
Carol Vorderman
Amber Rose

Kim Kardashian
Kylie Minogue
Coco
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News