Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Τη λαϊκή αγορά της Αριδαίας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Μπίνος.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας, συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον ανέδειξε νικητή στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, ενώ δέχτηκε πολλές ευχές για καλή επιτυχία στο νέο του έργο.

Στο πλευρό του βρίσκονταν οι Χρήστος Χουρσόγλου, Γιάννης Κετικίδης, Δημήτρης Βέσκος, Γιώργος Γούδης, Γιώργος Σαββίδης, Χρήστος Γεωργίου, Χρήστος Δόντσος κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:


1 σχόλιο:

  1. το να επιλεγουμε ποτε θα αφαιρουμε και ποτε θα δημοσιευουμε σχόλια προφανως είναι η ύψιστη μορφή λογοκρισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News