Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Προεκλογικά «μαχαιρώματα» μεταξύ των υποψηφίων στο Δήμο Σκύδρας

Οι κόντρες μεταξύ των υποψηφίων είναι μεγάλες και τα… «μαχαιρώματα» διαδέχονται το ένα, το άλλο

«Φωτιά» παίρνει το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο Σκύδρας, ενόψει των εκλογών της 18ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόντρες μεταξύ των υποψηφίων είναι μεγάλες και τα… «μαχαιρώματα» διαδέχονται το ένα, το άλλο.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι για σήμερα είναι προγραμματισμένο ντιμπέιτ, στο οποίο όμως δεν θα συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι, καθώς κάποιοι απ’ αυτούς θεωρούν ότι δεν υπήρξε ισότιμη μεταχείριση και σημειώνουν ότι ενημερώθηκαν λίγη ώρα πριν, τη στιγμή που άλλοι υποψήφιοι ήταν ενήμεροι εδώ και μέρες.

Μάλιστα, ένα από τα υποψήφια πρόσωπα που διεκδικούν το Δήμο Σκύδρας, χαρακτηρίζει τις ερωτήσεις «κομμένες και ραμμένες» πάνω σε συγκεκριμένα πρόσωπα και χαρακτηρίζει την όλη διαδικασία «αστεία».

Βέβαια, μένει να δούμε αν όντως όλα τα παραπάνω ευσταθούν, ενώ το επόμενο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς προγραμματίζονται οι ομιλίες των υποψηφίων, που αναμένεται να ανεβάσουν το πολιτικό θερμόμετρο στα ύψη.

21 σχόλια:

  1. προταση προς ολους τους υποψηφιους δημαρχους σκυδρας.οργανωστε μια δεκαπενταμελη επιτροπη η οποια θα εχει τρια ατομα απο καθε συνδιασμο.καντε τρεις ομαδες των πεντε ατομων ενας απο καθε συνδιασμο και βγειτε στην αγορα πηγαινται στα σπιτια στις καφετεριες βρητα κοσμο και συγκεντρωστε εωτηματα και προτασεις απο τους ψηφοφορους.καντε μια ομαδα ερωτηματων και οργανωστε ενα ντιμπειτ λιγες μερες πριν την καλπη στην πλατεια η οποια θα μεταδοθει απ ευθειας απο ενα καναλι.πχ TV 100.τι ποιο δημοκρατικο τι ποιο σωστο για να δουμε τις θεσεις σας και τις ικανοτητες σας?........................kala den mporesate na sinenoithite na mazepsete merikes erotiseis apo ton kosmo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala milame mas pernane gia poli xazous!o enas ipopsifios diawazei tis apantisis apo mesa (fowero) i alli ta lei apostithisi, milame gia katholou stimeno!!telika ypotimane poli tin nohmosini tou kosmou!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλοοοοοο, σας πειραξε η αληθεια, μονο που ασχετε/η αποστιθηση οταν απαντα σε κατι που λεει ο αλλος προηγουμενως δεν μπορει να υπαρξει, ετσι για να μαθαινεις και να μην λες κακιουλες......

      Διαγραφή
  3. τωρα αποδειχθηκε ποιος φοβαται να μιλησει... δεν αντεχουν το διαλογο... προβλημα υγειας και καλα... αντε και το απογευμα καλη γυρα στα χωρια... ξυπνηστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Praipi na se fovounte para poli ΡΑΧΗΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kommatia eisai? giati na ti fovountai oi anthrwpoi aytoi pigan gia debate ayti den irthe ara vgale ta symperasmata sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai to fovountai me e... xaxaxaxaxaxaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poios fonatai poion??? fanike simera....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ μεγαλο λαθος της ραχηλ, τωρα οτι και να γραψεις δεν πιανει.

      Διαγραφή
  8. pws ginete i kyria raxil na epikalestike logous ygeias k dn parevreuthike sto dibate k twra vriskete stin dafni???? kapoia fovatai......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ραχηλ αρρωστησε ? ειδε την μαρια στην εκδηλωση του μιχαλη και εμεινε?ετσι ειναι η κοπελα μην εκπλησεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. την μια σε φταινε η γραμματοσειρες του aridaiα news την αλλη τα αστεια ντιμπειτ σε δημοτικο συμβουλιο (βιντεο καραγιαννη)αλλο θεμα συζητουσαν και σε αλλο εσυ βρισκοσουν εμεις γιατι να σε ψηφισουμε για δημαρχο σκυδρας ραχηλ ?΄μηπως για το οικογενειακο σου ψηφοδελτιο ?δημαρχος ραχηλ αντιδημαρχοι οι αδελφες σου?μαθε και κατι πως οι σκυδραιοι εχουν κριση και αισθητικη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12.47 συμφωνω απολυτα, αληθειες ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ !!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ.Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ?ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο καθενας λεει αυτο που πιστευει. αλλα μερικοι μας αφησαν με την απορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o karagiannis exei tin miga k miagiastike????i tin sfigka.......k.................................i kuria Ignatiadou den onomatise se poion anaferetai....autos giati to pire proswpika????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News