Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τέσσερις υλοτόμοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο σύλλογος μας συγχαίρει τους υλοτόμους Δημήτριο Βέσκο, Χρήστο Γεωργίου Γεώργιο Γούδη και Χρήστο Μπάτση, που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας και τους εύχεται ευόδωση στο έργο τους για τα κοινά της Αλμωπίας.

Επίσης συγχαίρει τους υλοτόμους Διονύση Δρένο, Γεώργιο Μάρκου Βασίλη Ματζερίδη, Χρήστο Μίνου, Ιωάννη Μποτσφάρη και Χρήστο Παπά, που εκλέχθηκαν Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και τους εύχεται καλή επιτυχία στην θέση αυτή.

Σε όλους τους παραπάνω ελεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Αλμωπίας, στέλνουμε εγκάρδιο χαιρετισμό και δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεσή τους, ώστε μαζί να αναγάγουμε σε υψηλότερα επίπεδα την συνεργασία της δασικής υπηρεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την προστασία και ανάπτυξη των Δασών της Αλμωπίας.

Η Πρόεδρος Αγγελική Νάτσιου
Ο Γραμματέας Σταύρος Μαχαιρίδης

1 σχόλιο:

  1. Επιτελους καταλαβαν οι υλοτομοι Αλμωπίας οτι εχουν δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News