Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ τα ΤΕΛΙΚΑ αποτελέσματα για τους Δήμους Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στους Δήμους της Πέλλας:

 




10 σχόλια:

  1. Παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις στην καρατζόβα του 2020.
    Μια ψύχραιμη ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2014 στον δήμο Αλμωπίας.
    Του ανώνυμου, αμέτοχου παρατηρητή.
    Ναζάκια, παλιές αμαρτίες, ανεξόφλητες επιταγές, απλήρωτα γραμμάτια, εκδίκηση, ρεβανσισμός, παλιές έχθρες, ψεύτικες υποσχέσεις, κάλπικα τάματα σε επίπεδο πολιτικών συναλλαγών κάτω από το τραπέζι, οικονομικού πάρε δώσε και παρασκηνίου. Όλα τα είχε η αναμέτρηση. Φαντάσματα παλαιότερων εποχών αναβίωσαν. Σύντροφοι και παλαιοί συνοδοιπόροι του Πασόη τον πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα που τους πούλησε στις προηγούμενες αναμετρήσεις.
    Κέρδισαν αλλά και κάηκαν. Έχασε και η Αλμωπία έναν καλό Δήμαρχο. Δεν κράτησε τα προσχήματα. Οι παλαιοί δημοτικοί αστέρες από όλες τις παρατάξεις με πρόσχημα μελλοντικά μεγαλεία κράτησαν αποστάσεις (ευτυχώς χωρίς ρόλο και λόγο).
    Κερδισμένος ο Σηφάκης που έκτισε μία βάση και με το προφίλ του σοβαρού του γνώστη και ικανού χωρίς ίντριγκες και παρασκήνιο θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στο πολιτικό σκηνικό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κερδισμένος ο Σηφάκης; Δε θα το έλεγα. Με την αλλοπόσαλη συμπεριφορά του όλη την προεκλογική περίοδο, αλλάζοντας πολιτική τακτική κάθε πέντε ημέρες, έδειξε πανικό και κάκιστο χειρισμό. Το ποσοστό που πήρε, επιβεβαιώνει αυτά που γράφω. Ο κόσμος της Αλμωπίας δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί, παρότι τον πλαισίωσαν αξιόλογα άτομα. Η εμπλοκή του στα δημοτικά ήταν λάθος κίνηση αλλά θα το καταλάβει πολύ αργότερα

      Διαγραφή
    2. 3:51 Ατο δεν είναι ανόνυμος παρατηρητής αυτο είναι ξερόλας!!!

      Διαγραφή
  2. Ο Πασόης έχασε τις εκλογές διότι τρισίμισυ χρόνια δεν ήταν ο δήμαρχος αλλά ο "ΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ". Άβουλο πλάσμα που βασανίστηκε όλη την περίοδο και βρήκε τη λύτρωση με το χθεσινό αποτέλεσμα. Δεν κατόρθωσε να γίνει ηγέτης σε έναν χώρο ορφανό και κατήντησε γραφικό υποχείριο, μαριονέτα δύο τριών εξωθεσμικών παραγόντων που αφού τον έστιψαν τώρα θα τον μεταχειριστούν σαν στιμένη λεμονόκουπα. Η τετλευταία πράξη του δράματος ενός ανεπαρκή ανθρώπου θα παιχτεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όταν θα κληθεί να υπερασπιστεί το έργο του απο τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και τι θα αποκαλυφθουν; θα γινει χαμος με τον δηθεν καθαρο Δημο

      Διαγραφή
  3. Η προεκλογική εκστρατεία σημαδεύτηκε από πιέσεις κάθε είδους για να γίνουν τα ψηφοδέλτια αυτών που πέρασαν στον Β' γύρο. Κυρίως ταξίματα για δημοτικούς μισθούς. Μόνο ο προγραμματικός λόγος του Σηφάκη θα μείνει από όλο αυτό το πράγμα που δεν πολυεκτιμήθηκε σαν πρώτη φορά αλλά έβαλε ισχυρές βάσεις μαζί με τους συνεργάτες του για το μέλλον, αν θέλουν να κάνουν κάποια δουλειά θα αντιγράψουν κάτι, ελπίζουμε με καλή αντιγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα ρε κοπελα μου, ελεος δηλαδη, καλος ο Γιαννης αλλα το πολυ το κυριε ελεησον.....

      Διαγραφή
  4. τα χωρια της ανατολικης αλμωπιας εγκαταλειφτηκαν τελειως απο τον αποχωρουντα δημαρχο.σκουπιδια πεταμενα στους δρομους, καδοι βρωμικοι,νεκροταφεια ακαθαριστα,λαμπες καμενες,σκυλια ψοφια κτλ.η εγκαταλειψη σε ολο της το μεγαλειο.δεν ειχαν λεει λεφτα να αγορασουν λαμπες. δεν ντρεπεστε! σε βλακειες ξερατε να τα σκορπατε! κανατε αγωνα να ξαναβγειτε για τα λεφτα.πολλα τα λεφτα βρε παιδι μου!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχεις δικιο φιλε. πληρης εγκαταλειψη . δεν τους νοιαζει τιποτα,μονο το χρημα. ακομη και στην αριδαια τα παρατησαν ολα στην τυχη τους. δεν βλεπεις την παραποταμια περιοχη; καμια αξιοποιηση. αλλα φταιμε κι εμεις που τους ψηφιζουμε. μας ταζουν λαγους με πετραχηλια κι εμεις τους πιστευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΣΑΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News