Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δήλωση του Δημήτρη Πασόη για το εκλογικό αποτέλεσμα

"Συγχαίρω τον κ. Μπίνο Δημήτρη για τη σημερινή εκλογική του νίκη"

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες σήμερα οι πολίτες του δήμου μας αποφάσισαν για το ποιος θα είναι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή για την επόμενη θητεία.

Συγχαίρω τον κ. Μπίνο Δημήτρη για τη σημερινή εκλογική του νίκη και του εύχομαι καλή δύναμη και ελπίζω να σταθεί δίπλα σε όλους τους πολίτες του δήμου μας χωρίς διαχωρισμούς και εξαιρέσεις.

Για 3,5 χρόνια, εγώ και οι συνεργάτες μου, αγωνιστήκαμε για την Αλμωπία. Δουλέψαμε σκληρά για να οργανώσουμε και να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του διευρυμένου δήμου Αλμωπίας. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα αλλά πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στο καθήκον μας και έτσι την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδουμε στη νέα δημοτική αρχή έναν δήμο καλά οργανωμένο, οικονομικά υγιή, με σημαντικά έργα να εκτελούνται και άλλα  ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και σε άλλα προγράμματα.

Εδώ και πολλά χρόνια υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση πάντα σεβόμενος τους συμπολίτες μου. Σήμερα οι συμπολίτες μου αποφάσισαν να συνεχίσω από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, και αυτό ακριβώς θα κάνω. Μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, θα ασκήσουμε αυστηρή αλλά εποικοδομητική αντιπολίτευση, με έναν και μόνο στόχο, να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας.

Με απόλυτο σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία συνεχίζω την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση θέλοντας να είμαι, πάντα, χρήσιμος στην Αλμωπία, στο τόπο μου και στους συμπολίτες μου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού Νέα Εποχή για την Αλμωπία και όλους τους συμπολίτες που στήριξαν την προσπάθεια μας και συμπαραστάθηκαν στον έντιμο και ηθικό αγώνα μας.

Πασόης Δημήτρης

35 σχόλια:

  1. Πάντα θα είσαι ο Δήμαρχος της καρδιάς μας! Συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια Δημήτρη πασόη έκανες τον καλύτερο αγώνα κ τον ποιο τίμιο,για μας εσύ θα είσαι ο δήμαρχος. καλή συνέχεια και πρόσεχέ τους,μην τους αφήσεις να γκρεμίσουν ότι έχτισες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το ήθος, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια και την εν γένει συμπεριφορά σου χωρίς καθόλου έπαρση όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ΕΥΓΕ!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Ολοι αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε τον εκλογικό πολιτισμό σου. Θερμά συγχαρητήρια κύριε Πασόη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναγνωρίζουμε την εντομότητα και την καθαρότητα του χαρακτήρα σου. Συγχαρητήρια Κύριε Πασόη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Πασόη συγχαρητήρια!!! Πραγματικά το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε, περίμενα πολύ μεγαλύτερη διαφορά. Ο αγώνας σας ήταν πολύ έντιμος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη σάπια κοινωνία της Αλμωπίας που ξεπουλάει την ψήφο της και την υποψηφιότητα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς θα είστε για πάντα ο δήμαρχος της καρδιάς μας κύριε Πασοη...συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον κύριο Πασόη θα τον ακολουθεί η φήμη του ΤΙΜΙΟΥ, ΕΝΤΙΜΟΥ, ΕΞΙΟΠΡΕΠΗ Δημάρχου .Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο κύριε Πασοη...ομολογώ πως εκείνα άναυδη με το αποτέλεσμα...σας άξιζε η νίκη και ας μην σας την έδωσαν...είστε ο δήμαρχος της ΚΑΡΔΙΆΣ μας της καρδιάς της Αλμωπίας...ευχομαι ο δήμος μας να σταθεί γερά στα θεμέλια τα οποία με κόπο χτίσατε...!!! Και πάλι συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια κύριε Πασόη για τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα σας.τα συγχαρητήρια αξίζουν και οι ψηφοφόροι σας, που κράτησαν το επίπεδό τους και δεν επιδόθηκαν σε κρίσεις και σχόλια άλλων εποχών και άλλων νοοτροπιών. Καλό είναι, παρόλο που πέρασαν οι εκλογές, το έργο που κάνατε να το καταγράψετε αναλυτικά και να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα τρελαθώ τελίος. Έντιμος αγώνας? πιος ο πασόης? βρε αντε αντε αντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΣΟΗ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ Η ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχαχαχα ανώνυμε 12:18 για κουνα λίγο το κεφάλι σου μπας και καταλάβεις τι γίνεται γύρο σου....συγχαρητήρια Πασοη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12΄18 βγαλε τον σκασμο και μην ανακατευεστε αλλο με το κυριο πασοη γιατι τον λερωνετε! κοιταξτε την δικη σας βρωμια που καποια στιγμη θα βγει στην επιφανεια, ο κοσμος ξερει πολλα περισσοτερα απο οσα θελετε να νομιζεται. αντε αρκετα σας ανεχτηκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και ξέρει πολλά περισσότερα... γιαυτό και τον έστειλε απο κει που ήρθε !!!! περαστικα σας !!!!!!!!!! αντε στα σπιτάκια σας σιγά σιγά..... και πολύ σας αντέξαμε....

      Διαγραφή
    2. o 12:18 einai o politismenos kai entimos pasoikos psifoforos??? vgalame to simperasma apo ayta pou leei!!!

      Διαγραφή
  16. espeiran anemous thyelles tha therisoun dimitri,krima giati se periodo krishs eisoun aksios dhmarxos kai den to sevasteikane eyxome na mh metanoiwsoun merikoi kai pali aksios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια κύριε Πασόη για τον αγώνα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ...ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ....ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ,ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημήτρη συγχαρητήρια για το ήθος σου σε όλη την πορεία σου στο Δήμο.
    Είναι πολύ κρίμα να εκλέγονται διατελέσαντες παλιοί Δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πολλές χιλιάδες ευρώ πίσω στο Δήμο για δικές τους παραλήψεις. Και μάλιστα να γλιτώσουν την καταδίκη από τα δικαστήρια.
    Επρεπε να τα δημοσιοποιείς και να τα μαθαίνει ο κόσμος . Για όλες τις περιπτώσεις , για όλες τις λοβιτούρες τους.
    Ευτυχώς που δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
    Ως αντιπολίτευση όμως πράξε το καλύτερο...
    Πάντα Fan δικός σου και του συνδιασμού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που το ηξερες γιατι δε το δημοσιοποιισες??εισαι συνεργος??αλλα αφου τα εδωσε πισω ειναι τιμιος και υπευθυνος καλη διαφημηση του εκανες.μπαβο ειναι αξιος!!!!!!!!!να δουμε τωρα αν θα ειναι ολα καλα που θα παραλαβει

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΧΑΣΕ ΟΧΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ....

      Διαγραφή
  21. Τώρα κλαίνε πολλοί που στήριξαν την βιοσιμότητα τους στην επανεκλογή Πασόη. Ειδικοί σύμβουλοι, νομικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες, συμπαραστάτες, εργολαβίσκοι των αναθέσεων, πρόεδροι-αντιπρόεδροι κ.α. καταξιωμένοι ανεπάγγελτοι χαραμοφάηδες. Ο δήμαρχος των πολιτικών γραμματίων είναι πλέον παρελθόν. Η προδιαγεγραμμένη κατάληξη του ανίερου ταξιδιού του ήταν αυτή που όλοι προέβλεπαν παρά τον απεγνωσμένο αγώνα να μείνει γαντζωμένος σε μιά καρέκλα. Τώρα κλαίν όλα τ' αλάνια, που θα μείνουνε χαρμάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα στην ήττα θα φανεί η συνοχή του συνδυασμού του και αν υπήρχε κα΄τι που τους κολλούσε.

      Διαγραφή
  22. Erga den eidame.se ola ta panhguria omos paron htan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. APORW GIA POION LOGO EGRAPSES AYTO TO SXOLIO! AMFIVALW GIA TO AN VGAZEIS ESY O IDIOS NOHMA SE AYTA POU LES

      Διαγραφή
    2. Το μεγαλυτερο εργο ειναι οτι αφηνει εναν δημο καθαρο χωρις χρεη...Τι αλλο θελετε;;Τελικα τωρα καταλαβαινω οτι οι κλεφτες και οι ψευτες που εκλεγονται τοσα χρονια τους τραβαει το αιμα σας...Τετοιοι σας χρειαζονται!Αι στο διαολο!

      Διαγραφή
  23. η αξιοπρέπεια και η τιμιότητα ηττήθηκαν γιατί πάντα οι πελατειακές σχέσεις και η ρουσφετολογία ανταποκρίνονται καλύτερα στα μάτια του ελληναρα !!!!! Συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα ΔΗΜΑΡΧΕ ( γιατι για κάποιους θα είσαι πάντα ΔΗΜΑΡΧΟΣ ) τα λάθη θα φανούν γρήγορα και η απελπισία ακόμα γρηγορότερα , τότε πρέπει να είσαι εκεί και να υποδείξεις τον σωστο δρόμο που μόνο εσύ ξέρεις !!!!!!! Σ αγαπάμε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλος ηταν ο Πασοης αλλα ο Μπινος θα ειναι καλυτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News