Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Ο Χρήστος Παπαδόπουλος υποψήφιος με το Γιάννη Σηφάκη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της Αλμωπίας δηλώνω ότι:

Τα πολιτιστικά θέματα τα γνωρίζω καλά και έχω ασχοληθεί ενεργά καθώς πρώτος ίδρυσα τον μορφωτικό σύλλογο της Κωνσταντίας και θυμάμαι πώς κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς καβάλα σε δίτροχο κάρο με γαϊδουράκι μοίραζα δώρα στα παιδάκια ντυμένος Αι Βασίλης.

Στα αθλητικά πάλι έχω άποψη γιατί έχω χρηματίσει πρόεδρος του Αθλητικού συλλόγου «Ατρόμητος Κωνσταντίας» επί μία δεκαπενταετία και έχω προτάσεις και λύσεις στα αθλητικά δρώμενα της επαρχίας μας και ειδικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο ζεί την μιζέρια του. Δεν γίνεται να παρακολουθείς ποδοσφαιρικό αγώνα π.χ. στον Εξαπλάτανο καθισμένος πάνω σε χαλίκια και να μην έχει την κερκίδα την οποία δικαιούται πάραυτα.(δεσμεύομαι για την κατασκευή του).

Δώστε μας το σπαθί να λύσουμε τον γόρδιο δεσμό του ξενοδοχείου (Αύρα) στα λουτρά. Δεν γίνεται ρε παιδιά να μη μπορούμε να κατεβάσουμε το 50% των Επισκεπτών της λουτρόπολης στην πόλη της Αριδαίας γιατί δεν έχουμε κάτι να τους προσελκύσουμε.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τα ποτάμια που περιβάλουν την πόλη και να τα αξιοποιήσουμε σωστά και να κρατήσουμε τα νερά ώστε να γίνονται κωπηλατικοί αγώνες και άλλες δράσεις παραποτάμιες ειδικά στην μπέλιτσα με ποδηλατοδρόμους.

Με την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου έχω αναφερθεί παλαιότερα.

Για παράδειγμα στον «κόζιακα και κράβιτσα», πίνοβο αφού από πίσω οι γείτονές μας το σκάβουν , περίκλεια –αρχάγγελο για χρυσό και σίδηρο.

Μαύρο δάσος για χρυσό με έρευνα.

Αξιοποίηση πανεπιστημιακής μελέτης για την άρδευση των αγροτεμαχίων της ανατολικής Αλμωπίας (φράγμα προδρόμου) που βρίσκεται κρυμμένη σε κάποια γραφεία.

Ας δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα μας με δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη. Επαγγελματία άνθρωπο της αγοράς, οραματιστή με άποψη και προτάσεις, να δώσουμε τέλος στην μιζέρια που ταλανίζει την περιοχή μας και να αφήσουμε στο παρελθόν τους κρατικοδίαιτους νοσταλγούς της διαπλοκής.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Ο άνθρωπος σας
Παπαδόπουλος Κων/νου Χρήστος

16 σχόλια:

  1. ME TO ΣΗΦΑΚΗ-ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΤΣΟ-Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
    ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΔΙΠΟΡΤΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ!
    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως αν κατάβαινε με τον Πασόη δεν θα σε πείραζε παπαγαλάκι? Ο Χρήστος είναι ελεύθερος άνθρωπος και δεν μασάει από εκβιασμούς. Ούτως άλλως με τελειωμένους δεν πάει.

      Διαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά, είναι ωραίο να το παίζεις τρελίτσα. Ο άνθρωπος που επί τέσσερα χρόνια έπαιρνε απευθείας αναθέσεις από τον Δήμαρχο, τώρα πηγαίνει κόντρα σ'αυτόν. Για ποια διαπλοκή μιλάει ο κύριος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χρήστος δεν ειναι καλό παιδί γιατί δεν πήγε με τον Πασόη. Καλά παιδιά είναι μόνο ο Ιωαννίδης, ο Τσίμας, ο Πολατίδης και όλοι όσοι αφού τακτοποιήθηκαν τρισίμισυ χρόνια και έλυσαν το οικονομικό τους τώρα τον στηρίζουν. Δηλαδή ο Χρήστος που έπερνε αναθέσεις τζάμπα λεφτά έπερνε? δεν δούλεψε? και έπρεπε τώρα να προσκυνήσει? Μετά φίλε μιλάς για διαπλοκή. Πρώτα κοίτα τα μούτρα σου στον καθρέπτη. Θα δείς το πρόσωπο που έχει το παπαγαλάκι και ο υποτακτικός.

      Διαγραφή
  4. ΕΓΩ...ΕΓΩ...ΕΓΩ...ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΕΙΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστο εισαι εμπειρος και χρησιμος για τον Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εισαι πολυ μπροστα. Σε ψηφιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπρος....πισω. Πανω στα δεντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΟΗΣ (ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Σ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
      Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσκυνάει;
      Οι ελεύθεροι άνθρωποι, επιλέγουν ελεύθερα.
      Οι διαπλεκόμενοι εξακολουθούν να γλύφουν εκεί που φτύνουν.
      Γι` αυτό ο Χρήστος και ο συνδυασμός του Σηφάκη είναι διαφορετικοί.

      Διαγραφή
    2. το θέμα δεν είναι αν δουλευες ή όχι αλλά με ποια κρητήρια πήρες την συγκεκριμένη θέση..
      Υπήρχαν άλλοι που μπορούσαν να κάνουν την ίδια δουλεία ?? Μήπως και πιο φτηνά ?? Μήπως και πιο καλά ??

      Διαγραφή
  9. Chris PAP eimaste oloi mazi sou !! Ξετιναξε την καλπη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κυρ Χρήστο, να σου πω τα πράγματα πως θα λυθούν αν βγείτε (κι αν δεν βγείτε!).
    1) Θα συνεχίσεις να κάνεις τον Άγιο Βασίλη- γαϊδουράκι δεν θα χει!
    2) Κερκίδα γηπέδου - Αγροτικά με καρότσα (Αντέχουν και στο πήδημα)
    3) Επισκέπτες στην Αριδαία - Κλείνουμε τον δρόμο της Αψάλου!
    4) Κωπηλατικοί αγώνες - Δίνουμε το όνομα τους στο μέγα χορηγό της Αλμωπίας με Όμιλο επιχειρήσεων (Βοηθά παντού)
    5) Χρυσός στο Μαύρο Δάσος - Αδελφοποίηση με Σκουριές Χαλκιδικής και μετονομασία σε Χρυσό δάσος (Όνομα που χρησιμοποιούν ήδη οι χρυσοθήρες, θα το πάρουμε όμως)
    6) Φράγμα Προδρόμου - Τάμα στον Άγιο Φανούριο να μας φανερώσει σε ποιό συρτάρι είναι η μελέτη και κατόπιν στον Αϊ Ιωάννη τον Πρόδρομο να βρεθούν τα λεφτά!
    Βρε κυρ Χρήστο χαλάρωσε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και γαμώ τα σχόλια! Άπαιχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν εχει και like εδω να στειλω μια καροτσα!!!ομολογουμενως τουλαχιστον πετυχημενο αστειακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News