Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Γκάφα της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση για τη χούντα

Άργησαν να καταλάβουν ότι άθελά τους με το “ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα” …έκαναν κακό στην χούντα που θαυμάζουν!

Γκάφα ολκής από την Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της για την επέτειο του πραξικοπήματος.

Η οργάνωση - κόμμα που νοσταλγεί την στρατιωτική χούντα στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.

Η χούντα του μνημονίου και της προδοσίας φυλακίζει παράνομα τους μοναδικούς πολιτικούς της αντιπάλους που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.

Καταδικάζει τον λαό μας σε ανέχεια και την χώρα σε οικονομική καταστροφή. Ξεπουλά τον ελληνικό πλούτο στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Καταλύει το Πολίτευμα, την Λαϊκή Κυριαρχία και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Καταργεί τη διάκριση των εξουσιών και παρεμποδίζει τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών.

Μόνη λύση για την Πατρίδα μας να πέσει η χούντα του μνημονίου. Nα πετάξουμε έξω από την Ελλάδα τους ξένους τοκογλύφους και τους προδότες υποτακτικούς τους.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»

Ποια είναι η γκάφα που έσπευσαν να την διορθώσουν με νεότερη ανακοίνωση -ορθή επανάληψη;

Η παράγραφος:
 «Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας», αντικαταστάθηκε με: «Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων έχει ξεπεράσει σε αυταρχισμό τα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας».

Άργησαν να καταλάβουν ότι άθελά τους με το “ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα” …έκαναν κακό στην χούντα που θαυμάζουν!

---
Πηγή: onalert.gr

9 σχόλια:

  1. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ !!---ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ,ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ {ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ } ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΛΕΝΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ να πας να βρεις τον βελουχιωτη να βγαλετι και γουστα

      Διαγραφή
    2. να ειναι καλα τα παιδια του πολυχεχνειου που ηρθαν να μας σοσουν απο τους κακους δικτακτορες ,τους κλεφταραδες,τους φασιστες.και μας φεραν ξανα την δημοκρατια την εργασια τις κοινονικες παροχες την δικαιοσηνη την τροικα και την καλη μας επαναστατρια επιτροπο της ε.ε. σαν δεν ντρεπομασται

      Διαγραφή
  3. Πλένετε καλα τα στοματάκι καλα και ασχοληθείτε με τους κλέφτες και τα λαμόγια.σσσσσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρο πραμα ξερεις ρε πρακτορα,με σημαια γυρναμε,λες να σε φοβομαστε κιολας?κεφτε

      Διαγραφή
    2. Τα τρωκτικα ειναι στη φαρα σος ...που απομυζησατε - και-- ατε την ΕΛΛΑΔΑ τοσα χρονια .Την καταντησατε ρεντικολο , ζητιανα των σκυ.......!

      Διαγραφή
  5. Καλα που μας ξέρετε δεν θα χρειαστεί πολύ δουλειά για το μελών σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News