Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ το δολοφονικό βλέμμα του 16χρονου που μαχαίρωσε 21 συμμαθητές του

Οδηγήθηκε αλυσοδεμένος και ξυπόλυτος στο δικαστήριο

Ανατριχιάζει το απόκοσμο βλέμμα του 16χρονου Alex Hribal, ο οποίος την Τετάρτη εισέβαλε σε σχολείο στο Πίτσμπουργκ και μαχαίρωσε 21 μαθητές κι έναν φύλακα.

Ο 16χρονος συνελήφθη, αφού πρώτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί κάποια επιφανειακά τραύματα. 

Αμέσως μετά τον μετέφεραν αλυσοδεμένο και ξυπόλυτο στο δικαστήριο, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον τεσσάρων ατόμων και για επίθεση εναντίον 21 ατόμων.

Ο Alex προφυλακίστηκε χωρίς να οριστεί εγγύηση και όπως είπαν οι αρχές θα δικαστεί σαν ενήλικος.

Αυτό που ερευνούν τώρα είναι το κίνητρο του μαθητή, που τον έκανε να πάρει δύο κουζινομάχαιρα και να επιτεθεί εναντίον των συμμαθητών του.

Πληροφορίες θέλουν να υπήρχε απειλητικό τηλεφώνημα το προηγούμενο βράδυ ανάμεσα στον 16χρονο κι έναν ακόμα συμμαθητή του.

Πάντως όλοι μιλούν για ένα ήσυχο και απόμακρο παιδί, που δεν είχε συγκεκριμένες παρέες. Μάλιστα λένε ότι πάντα ήταν ανέκφραστος και το βλέμμα του πολλές φορές έδειχνε κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News