Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Σαμαράς: Νέα εποχή για την Ελλάδα

Σαμαράς: Νέα εποχή για την Ελλάδα

Για νέα εποχή για την Ελλάδα μετά από τη συμφωνία με την τρόικα κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι «η πρόσφατη συμφωνία με την τρόικα αναγνωρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο τις επιτυχίες της Ελλάδας και στη δημοσιονομική προσαρμογή και στην εφαρμογή σαρωτικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, «οι δημοσιονομικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της. Και σηματοδοτούν μια Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ' ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν...».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση από το «Βήμα της Κυριακής»:

1 σχόλιο:

  1. Χα χα χα χα χα χα χαχα χα χαχα χα χαχα χα χα!
    Σε καλό σου βρε Αντώνη! Μας έκανες και γελάσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News