Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Θύελλα αντιδράσεων για το οικόπεδο της εκκλησίας στο κέντρο της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

«Όχι» από το Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών Αλμωπίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η ανέγερση αίθουσας στη νότια πλευρά του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου της Αριδαίας, που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι το οικόπεδο ήρθε στα χεριά της εκκλησίας μετά από σχετική νομοθεσία που ίσχυσε στους περισσότερους περιβάλλοντες χώρους των εκκλησιών και αφορούσε ολόκληρη τη χώρα. Η εκκλησία τον διεκδίκησε, όπως δικαιούταν και τον κέρδισε χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση. Η πρώτη δικαστική απόφαση εκδόθηκε το 2008.

Το σημείο στο οποίο αντέδρασε ο Σύλλογος των Μηχανικών, είναι το γεγονός ότι δεν καλέστηκε και δεν ρωτήθηκε για το θέμα πριν αυτό έρθει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ επανειλημμένα έχει τονίσει στο Δήμο ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις επιστημονικές γνώσεις των μελών του και φυσικά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αποτέλεσμα ήταν να υπερψηφιστεί και μάλιστα ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο η τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου που αφορά σε αυτό το οικοδομικό τετράγωνο, μετά από σχετικό αίτημα του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

«Όχι» από το Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας

Ο Σύλλογος λίγες μέρες μετά την επίμαχη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να κάνει αίτηση για ένσταση της απόφασης ώστε να υπάρξει ανάκληση.

Υπήρξε απόφαση «άρπα κόλα» όπως ακούστηκε να λέγεται από μέλος του συλλόγου, ενώ θα έπρεπε να υπάρξει μία πιο ολοκληρωμένη μελέτη για το συγκεκριμένο οικόπεδο.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα κτίσμα στο σημείο αυτό, διότι πρόκειται για έναν χώρο στο κεντρικότερο σημείο της πόλης που και θα είναι ένα σφάλμα, μιας και θα καταστρέψει την εικόνα.

Επιπλέον, οι μηχανικοί ζήτησαν από το Δήμαρχο να ανακαλέσει την απόφαση και ο ίδιος απάντησε ότι πρέπει να συζητήσει το θέμα με την δημοτική του ομάδα και να παρθεί μία ομόφωνη απόφαση, ενώ υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει διάλογος μεταξύ Δήμου και συλλόγου ώστε να υπάρξει η σωστή ενημέρωση.

Μάλιστα, ρωτήθηκε για πιο λόγο δεν καλέστηκε ο σύλλογος και οι αρμόδιοι φορείς για ένα τόσο σημαντικό θέμα και απάντησε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι εκπροσωπούν όλους τους κατοίκους της πόλης άρα δεν υπήρχε λόγος.

Σε αυτό το σημείο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Επίθεση του Τάσου Τσαβδάρη προς το Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη

«Απορώ γιατί έφερε αυτή τη στιγμή το θέμα στο Δ.Σ. τη στιγμή που προηγούμενοι Δήμαρχοι δεν τολμούσαν να το φέρουν». Αυτόν τον προβληματισμό του εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Τσαβδάρης, ο οποίος άφησε σαφέστατες αιχμές για τους χειρισμούς του Δημάρχου.

Επίσης, πρόσθεσε ότι «επί του θέματος, θεωρώ ότι ο Δήμαρχος απαξιεί τους μηχανικούς εξού και η κατάντια της πολεοδομίας, που υπάρχει ένας υπάλληλος που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τίποτα».

Και συνέχισε τη σκληρή κριτική, προχωρόντας ένα βήμα ακόμα και βάζοντας στη μέση και τη διατάραξη των προσωπικών τους σχέσεων. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαβδάρης σημείωσε: «Ίσως με αυτό το τρόπο, γιατί δεν μπορώ να βρω άλλη αιτία, εκδικείται εμένα για τις προσωπικές κακές σχέσεις που έχουμε».

Εν συνεχεία, ένας εκ των μηχανικών ζήτησε το λόγο από τον κ. Τσαβδάρη για ποιο λόγο ψήφισε το παρών θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν έφερε αντίρρηση την ώρα μάλιστα που ανήκει στο σύλλογο των μηχανικών. Ο ίδιος απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα άλλαζε την απόφαση, ενώ θα γινόταν όπως είπε χαρακτηριστικά στόχος από την εκκλησία.

Πρόταση του Γιάννη Σηφάκη για ανάκληση της απόφασης

Ανάκληση της απόφασης πρότεινε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σηφάκης, ζητώντας παράλληλα να τεθεί το θέμα σε δημόσια διαβούλευση με φορείς και συλλόγους, να γίνει περιβαλλοντική μελέτη για το παρών οικόπεδο αλλά και τους άλλους χώρους στο κέντρο της Αριδαίας και σε συνδυασμό με την ανάπλαση της πλατείας να ανοιχτεί το ποταμάκι και να γίνει μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Σε αναμονή ο Ανδρέας Κόγιος

Την πρόταση των Μηχανικών περιμένει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος ώστε να πάρει θέση επί του θέματος, ευχόμενος να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.








33 σχόλια:

  1. Έχουν καταλάβει οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν χωρίς διαβούλευση αλλά και οι πολίτες της Αριδαίας ότι η εκκλησία έχει σκοπό να χτίσει ένα κτίσμα:
    με κάτοψη ισογείου 600 τετραγωνικά μέτρ. και ύψος ισογείου 6 μέτρα και
    από πάνω 1ο όροφο με επιφάνεια 400 τετρ. μέτρα,
    με συνολικό ύψος δύο ορόφων και στέγης 12,5 μέτρα.
    Συνολικά δηλαδή 1000 τετραγωνικά μέτρα κτίσμα σε όλο το νότιο τμήμα του αύλειου χώρου. Και όταν λέμε όλο εννοούμε όλο. Και με ύψος που αντιστοιχεί σε τριόροφη οικοδομή και βάλε.
    Η μία πλευρά του κτίσματος καλύπτει όλη την πλευρά του πεζόδρομου από την πλευρά του "smile" από άκρη σε άκρη, κολλητά με τον πεζόδρομο και οι άλλες δύο πλευρές του κτίσματος κολλητά στις δύο άλλες πλευρές του οικοπέδου με ελάχιστη απόσταση από το κτίσμα της εκκλησίας.
    Αν παρατηρήσετε το σχέδιο της φωτογραφίες, η κάτοψη του κτίσματος είναι λίγο μικρότερη από την κάτοψη της εκκλησίας. Κτίριο γίγας.
    Ενα τερατούργημα - ογκόλιθο από άκρη σε άκρη για να καλύψει ποιές ανάγκες.
    Και οι ανάγκες αυτές δηλαδή κατηχητικό, εκδηλώσεις, μνημόσυνα, συσσίτια κλπ δεν μπορούν να καλυφθούν από μικρότερο κτίσμα;; Ο πληθυσμός της Αριδαίας που θέλει να καλύψει η εκκλησία τις ανάγκες του, χρειάζεται τέτοιο κτίσμα; Τέτοιο κτίσμα ούτε η Παναγία Σουμελά δεν έχει δίπλα.
    Και δηλαδή γιατί δεν το κάνουν στον Αγιο Αντώνιο να δωθεί ζωή και στις παρυφές της πόλης;;
    Αναπάντητα ερωτήματα τόσο για τον σκοπό της εκκλησίας και της λειτουργίας του κτιρίου όσο και για την στάση των δημοτικών συμβούλων.
    Οι πολίτες θα μείνουν απαθείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ για τον Άγιο Αντώνιο. Ας γίνει εκεί.....

      Διαγραφή
  2. Οι πολίτες θα πάρουν θέση και θα σταθούν στο πλευρό της Εκκλησίας γιατί αυτό το κτίσμα είναι απαραίτητο για τις συνάξεις και το πνευματικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία. Σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο από τα πρωτοχριστιανικά χρόνια μέχρι σήμερα δίπλα στους ναούς υπήρχε πάντα αυτός ο χώρος..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΧΑΝΙΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή δίπλα σε κάθε ναό υπάρχει τέτοιο κτίσμα; είσαι σίγουρος; και μάλιστα τέτοιων διαστάσεων; οι μηχανικοί μια χαρά καταλαβαίνουν εσύ έχεις χάσει την τάξη μεγέθους.

      Διαγραφή
    2. Θα πάρουν απάντηση τα παραπάνω επιχειρήματα;

      Διαγραφή
  3. Ως γνωστόν....Άλλη υπηρεσία είναι η Ναοδομία και άλλη η πολεοδομία. Αν έχει υπόψιν της το σχέδιο η Ναοδομία δεν πέφτει λογος στην Πολεοδομία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος δε συμφωνεί με την συγκεκριμένη απαίτηση της εκκλησίας για κτίριο ανεξήγητα τεράστιων διαστάσεων, χαρακτηρίζεται άθεος;;; μωρέ μπράβο απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άσχετο φίλε δεν κολλάει. οι πρόσκοποι διαχειρίστηκαν όπως ήθελαν την περιουσία τους και την έδωσαν αντιπαροχή. Και φυσικά δεν σε ρώτησαν γιατί τους ανήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που πήγε το σχόλιο για τους άθεους οεοοοοο;;; το κατάπιε το εύρυκα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα περί τεράστιων διαστάσεων καταλαβαίνω γιατί ενοχλούν. Επειδή οι πιστοί είναι τόσο πολλοί που γεμίζουν τέτοια κτίρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Πού ήταν όλοι αυτοί οι λαμπροί επιστήμονες του τόπου μας όταν χτίστηκε το οικόπεδο των προσκόπων;
    2. Πού ήταν όλοι αυτοί οι λαμπροί επιστήμονες του τόπου μας όταν χτίστηκαν carefoure και τα πέριξ αυτού; Μήπως κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει;
    3. Πού είναι όλοι αυτοί οι λαμπροί επιστήμονες του τόπου μας τώρα που χτίζεται το 2ο Δημοτικό σχολείο με ανύπαρκτη αυλή;
    4. Πού ήταν όλοι αυτοί οι λαμπροί επιστήμονες του τόπου μας όταν χωρίστηκε με την ανοχή μηχανικού τότε αντιδημάρχου το ενιαίο Λύκειο χύνοντας έπειτα τα κροκοδείλια δάκρυά του; Μήπως κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει;
    5. Πού ήταν όλοι αυτοί οι λαμπροί επιστήμονες του τόπου μας όταν κλείστηκαν με νάιλον από καφετεριούχους τα περισσότερα πεζοδρόμια του κέντρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου, επικροτώ απόλυτα τα γραφόμενα σου

      Α.Κ

      Διαγραφή
    2. Καλά θα κάνετε να ενημερωθείτε ότι ο σύλλογος μηχανικών έχει συσταθεί πρόσφατα. Δεν υπήρχε παλαιότερα σαν θεσμός στην Αλμωπία. Αποτελείται κατά κύριο λόγο το συμβούλιο του από νέους μηχανικούς, από τους πολλούς που τα τελευταία χρόνια τελείωσαν πολυτεχνικές σχολές και επέστρεψαν να δουλέψουν και να ζήσουν πίσω στην επαρχεία μας. Λίγο σεβασμό στους νέους δεν βλάπτει, δεν θα τους φορτώσετε και το προπατορικό αμάρτημα.

      Διαγραφή
    3. 1. Δεν αναφέρθηκα πουθενά για τον Σύλλογό σας.
      2. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το δημοσίευμα εικονίζουν αρκετούς συναδέλφους σας που διανύουν την 4η, 5η ή και 6η δεκαετία της ζωής τους, άρα δεν γύρισαν τώρα από τις σπουδές τους..
      3. Να ενημερώσω λοιπόν τον σύλλογό σας ότι:
      α) το 2ο δημοτικό είναι έργο που δεν έχει παραδοθεί ακόμη,
      β) το ενιαίο λύκειο βρίσκεται στην έξοδο προς Εξαπλάτανο και σήμερα λειτουργεί με τις συνθήκες που ανέφερα
      γ) τα νάιλον τοποθετούνται ακόμη και σήμερα
      δ) Μέλος του συλλόγου σας που κατά το δημοσίευμα έκανε πρόταση για ανάκληση της απόφασης δεν είναι καινούριος μηχανικός.

      Διαγραφή
  9. Πολύ νοικοκυρεμένο είναι όπως φαίνεται στην κάτοψη κ μάλιστα αφήνει εσωτερικά αυλειο χώρο για να παίζουν τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες της εκκλησίας. Επιτέλους ας γίνει κ κάτι όμορφο στο κέντρο της Αριδαίας. Τα τελευταία χρόνια ωοφείλουμε νΑ ομολογήσουμε ότι άλλαξε όψη η εκκλησία από ετοιμόρροπη έγινε στολίδι κ σημείο αναφοράς στο κέντρο της πόλης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω.Οσοι βιάζονται να μιλήσουν για την αισθητική ενός κτιρίου που ακόμα δεν εχουμε δει ας υποδειξουν κατι καλαισθητο που υπάρχει στην πόλη μας και για το οποίο να είναι περηφανοι που υπαρχει.Ας μη βιάζονται να εξοστρακισουν ένα κτιριο που θα μπορουσε να αναδειχθει σε πνευματικο πολο ελξης.

      Διαγραφή
  10. Ομορφο είναι 1000 μέτρα κτίριο με 12,5 μέτρα ύψος που κλείνει τελείως έναν πεζόδρομο και αφαιρεί ελεύθερο χώρο ακριβώς στο κέντρο της πόλης;καλη αισθητική έχεις φιλε, ας χτίσουμε και κάτι δίπλα στην Ακρόπολη, όμορφο θάναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κτιριο θα ναι μονωροφο απο οτι ακουσα.Και δεν καταλαβαινω τι εννοεις αφαιρει ελευθερο χωρο ενω ειναι χωρος ιδιοκτητος και οχι ελευθερος.Δε μπορει να απαιτεις τον ιδιοκτητο χωρο να τον οικειοποιηθεις!Οσο για αυτο που λες για την ακροπολη να σου θυμισω οτι ακριβως διπλα στην Ακροπολη εχει χτιστει το μουσειο και ειναι ομορφο.

      Διαγραφή
  11. Τσιμέντο- Χριστιανοί...
    Γιατί τα μπετά μας φέρνουν πιο κοντά (στο Θεό)

    Αυτοί είναι ικανοί να μας πείσουν ότι είναι Θεία επιταγή να γίνει το κτίσμα και ότι τελικά και η λάσπη που μας έφτιαξε ο Θεός ήταν από τσιμέντο... (ιερό πράμα)

    Και μια αφιέρωση σε όλους τους "υπερασπιστές του εκκλησιαστικού καφενέ"

    El Greco: Ο Ιησούς διώχνει τους εμπόρους από τον Ναό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συμπολίτη, Η ειρωνεία με την οποία εκφράζεσαι, εσένα υποβιβάζει και μάλιστα δημόσια. Μπορείς να λές την άποψή σου όπως όλοι. Τον Θεό και το μπετόν τι τα ανακατεύεις;

      Διαγραφή
    2. Παραδοσιακά στον Ελλαδικό χώρο οι εκκλησίες ήταν στολίδια και καυχημα κάθε τόπου. Στους χώρους των εκκλησιών και στις αυλές έπαιζαν, κοινωνικοποούνταν και μεγάλωναν όλες οι γενιές. Στα άχρωμα χρόνια που ζούμε και που έρχονται θα αποτελέσει χώρο αναφοράς αν αξιοποιηθεί ο χώρος.

      Διαγραφή
    3. Θεάρεστα έργα. Τελικά φοβάμαι πιο πολύ τους αθεόφοβους.

      Διαγραφή
  12. Ένα τερατούργημα μέσα στο κέντρο της Αριδαίας...

    Μπετό κι ασχήμια για τα φράγκα και τη μόστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαθέτεις τα σχέδια και τις προσόψεις του κτηρίου θα μας ενδιέφερε να το δούμε για να το αξιολογήσουμε, Σε παρακαλώ μπορείς να τα αναρτήσεις κάπου. Σίγουρα θα τα έχεις για να ξέρεις ότι δεν είναι καλαίσθητα και δεν αξίζουν τα "φράγκα τους"

      Διαγραφή
  13. Αφού έχει τόσα πολλά λεφτά η εκκλησία για κτίσμα 1000 τετραγωνικών γιατί δεν αγοράζουν και οικόπεδο όπου τους βολεύει. Αλλά ξέχασα θα πρέπει να τους παραχωρήσουμε ένα όπως είχε γίνει και με το επισκοπείο και μετά από πολλά χρόνια αποφάσισαν να το πουλήσουν. Πούλησαν οικόπεδο που τους είχε παραχωρηθεί. Αυτό θα πει θεάρεστο έργο. Καλά που βρέθηκε ο κύριος Ξενιτίδης και το αγόρασε και αφού κατασκεύασε και το θέατρο δίπλα τα δώρησε στον Δήμο.
    Εγω θα πρότεινα ο δήμος να τους προτείνει να αξιοποιήσουν το παλαιό διοικητήριο που ρημάζει για να πιάσουν τόπο τα λεφτά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μην τσακωνεστε για βλακειες...το προβλημα το εχουν μονο οι καφετερειες που θα χασουν τα χρηματα των μνημοσυνων που τα παιρνουν χοντρα απο τον κοσμακη.ας γινει η αιθουσα να γινονται εκει ολα και να δινει ο καθενας οτι ποσο θελει και μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απορω πως σε μια τοσο δυσκολη εποχη που ο κοσμος πειναει κανουμε λογο για αισθητικες και δε βλεπουμε πως αν χτιστει κατι στην πολη μας θα δωσει δουλεια σε ποσους επαγγελματιες και θα κινησει την αγορα.Περα απο το κοινωνικο εργο που θα γινει αφου χτιστει.Αφησαμε τους πολιτικους να φανε τα παντα και στρεφουμε να χτυπησουμε την εκκλησια που ειναι η μονη που βοηθαει πρακτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανενας δεν φαινεται να ειπε να μην γινει το κτηριο. Η ενσταση οπως λεει το κειμενο εχει να κανει με τη θεση και το μεγεθος του.
    1000 τετραγωνικα και υψος 12 μετρα ειναι ενα παρα πιλυ ογκωδες κτηριο που θα πνιξει το κεντρο.
    Αντιθετα η κατασκευη του περιφερειακα θα αναδειξει και την γειτονικη σε αυτο περιοχη.
    Καλο θα ηταν αρχικα να γινουν προσαθειες αναδειξης-ολοκληρωσης του ιερου ναου που στην πισω του πλευρα εχει εδω και χρονια τα χαλια του. Παρολο που αποτελει στολιδι για την πολη. Ο ιδιος αυτος ο ναος πλαθσιωμενος απο ενα σωστα στημενο χωρο πρασινου θα αναδειχθει και μαζι του ολο τοκεντρο.
    Απο την αλλη πολυ φοβαμαι οτι αν κανουν τοσο καιρο να φτιαξουν την νοτια οψη του ναου, τοτε σε πιθανη κατασκευη του υπο συζητηση κτηριου θα βλεπουμε για παρα πολλα χρονια ενα ανολοκληρωτο γιαπι στο κεντρο της πολης.
    Η αποαφση θα πρεπει να προκυψει μεα απο συζητηση και προτασεις ολων των πολιτων.
    Μπραβο στην εκκλησια που θελει να κατασκευασει ενα τετοιο κτηριο με κοινωφελης χωρους και μπραβο σε αυτους που επιστουν και την προσοχη ολων μας για τις πιθανες αρνητικες επιπτωσεις λογο της θεσης του.
    Αυτο θα πει σωστη λειτουργια μικρης κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά ο καθένας λέει ότι θέλει.Ποια 1000 τετραγωνικά και 12 μέτρα ύψος.Και από που κι ως που θα κλείσει το κέντρο με ένα κτήριο ενός υπογείου και ενός ισογείου ορόφου.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά.Όλα τα χωριά έχουν τεράστιες αίθουσες και ο κεντρικός ναός της αριδαίας τίποτα.Όλοι οι άσχετοι εκφέρουν γνώμη άκου να γίνει στον Άγιο Αντώνιο! Τι σχέση εχει ο Άγιος Αντώνιος που είναι άλλη ενορία με την ενορία του Αγ.Νικάνδρου και Ιωαννικίου! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ τι σχέση έχει με το εμπόριο αναρωτιέμαι...Είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά.Ας ξενυχτάνε τα παιδιά μας στους πεζόδρομους να βλέπουμε τα χάλια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News