Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Βέροια: Εξαφάνιση 16χρονου κοριτσιού - Δείτε την φωτογραφία

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού...

Λιώνουν από την αγωνία τους, οι γονείς της 16χρονης Ραφαέλας - Αγάπης Τύπου που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τα τελευταία δύο 24ωρα.

Τα ίχνη της 16χρονης χάθηκαν το πρωί της περασμένης Τρίτης (03-12-2013), όταν έφυγε από το σπίτι της, που βρίσκεται στην Βέροια. Οι γονείς της ειδοποίοησαν την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της, που για την ώρα παραμένουν άκαρπες.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η Ραφαέλα – Αγάπη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια (ενδεχομένως να φοράει φακούς επαφής πράσινου χρώματος), ύψος 1,67μέτρα και βάρος 37 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο καρό μπουφάν, γαλάζια μπλούζα φούτερ, τζιν παντελόνι και μπότες καφέ με γούνα.


''Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης, η οποία βρίσκεται ήδη σχεδόν δύο 24ωρα μακριά από την οικογένεια της. Οι γονείς της Ραφαέλας - Αγάπης ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους...

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας'' καταλήγει η ανακοίνωση.

2 σχόλια:

  1. Η Αφίσα Εξαφάνισης βρίσκεται στο site του χαμόγελου του παιδιού ( απευθείας link http://goo.gl/Cple5a ). Όποιος έχει τη δυνατότητα, ας εκτυπώσει μερικές κι ας τις τοποθετήσει σε όσα περισσότερα σημεία μπορεί (βιτρίνες, τοίχους, κολόνες, δημόσιες υπηρεσίες) ή ας την αναρτήσει στο site του ή το blog του. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Ας το κάνουμε όμως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News