Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Συμμετοχή του Διονύση Σταμενίτη στον προσυνεδριακό διάλογο για τη ΝΔ

ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ

Στη Φλώρινα βρέθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας ενόψει του 9ου συνεδρίου του κόμματος. 

Το κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον κ. Διονύση Σταμενίτη, συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων της πόλης προκειμένου να ενημερωθεί και να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Βουλευτής αναφέρθηκε σε θέματα γενικής πολιτικής, μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της κυβέρνησης και στάθηκε ιδιαίτερα στην πρωτόγνωρη, για τα ελληνικά δεδομένα, συνεργασία των κυβερνητικών εταίρων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «τα τρία κόμματα έχουν συγκλίνει παραμερίζοντας τις ιδεολογικές τους διαφορές και είναι αποφασισμένα να βγάλουν τη χώρα από την κρίση».

Τόνισε την αναγκαιότητα για την υλοποίηση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και των δομικών αλλαγών, ενώ αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν οι ιδιωτικές επενδύσεις για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, χαρακτηρίζοντας το 2013 έτος καμπής.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News