Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Δήμαρχο Αλμωπίας

Συνάντηση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της Τοπικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Νικολαίδης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Θωμάς Δερμιτζίδης και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Αναστάσιος Χρήστου.

Στην συνάντηση εκτός των άλλων (οικονομική κατάσταση Δήμου,εκτελούμενα και υπό εκτέλεση έργα) συζητήθηκαν θέματα παιδείας και κυρίως της θέρμανσης των σχολικών κτιρίων της Αλμωπίας, όπως επίσης και το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών που βρίσκονται στην πόλη της Αριδαίας.   

Η Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας δήλωσε την στήριξη της στην Δημοτική Αρχή για το δύσκολο έργο της λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Αλμωπίας μετά και από τις δραματικές περικοπές των κρατικών επιχορηγήσεων.

24 σχόλια:

  1. ο δάσκαλος απ τη Χρυσή,από δεξιός έγινε συριζα και μήπως είναι και γραμματεας? τι σχέση έχει αυτός με την αριστερά? αλλα ότι δηλώσεις είσαι σήμερα ο΄ποτε οκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι φιλε δεν πανε με οικογενιακη παραδοση, που βλεπεις το προβλημα?

      Διαγραφή
    2. Μη σοκάρεσαι, αλλά ο δάσκαλος απ΄την Χρυσή είναι ΣΥΡΙΖΑ εδώ και κάτι αιώνες. Τώρα γιατί το πήρες χαμπάρι μόλις χτες δεν ξέρω. Και αφού -όπως λες-ό,τι δηλώσεις είσαι, δήλωσε ξύπνιος μπορεί να το σώσεις.

      Διαγραφή
  2. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ; ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΡΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ολοι του πασοκ ειναι ρε φιλε, μεχρι χθες δεν υπηρχε Συριζα, για νεο μας το λες...

      Διαγραφή
    2. Σαράντα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβερνάνε, με τίνος κυβέρνηση ήθελες να δουλέψουν. Εκτός αν εννοείς ότι θα έπρεπε να περιμένουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να πιάσουν δουλειά.
      Όσο για τα υπονοούμενα περί έργων, αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο πες το ονοματάκι σου και δημόσια πες ό,τι γνωρίζεις για να είμαι και εγώ μαζί σου. Αλλιώς κάτσε στην τρυπούλα σου και την ανωνυμία σου μην την χρησιμοποιείς τόσο εύκολα ονοματίζοντας ανθρώπους. Οι τυφλοπόντικες αν βγουν στο φως ζαλίζονται.

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάντως που ζω πάνω από είκοσι χρόνια στην Αριδαία γιατί τους ξέρω όλους αυτούς για αριστερούς όλα αυτά τα χρόνια; Τώρα κατεβήκατε από το διαστημόπλοιο;
      Άλλωστε στα γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που μπαινοβγάινατε δε νομίζω ποτέ να τους έχετε συναντήσει.

      Διαγραφή
  3. Τι δουλειά έχετε ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ "αγωνιστές της Αριστεράς" στα σαλόνια, τους καναπέδες και τις δημόσιες σχέσεις ; Αντι να βρεθείτε αγωνιστικά στους δρόμους και στην οργάνωση και στήριξη του κόσμου, εσείς δημοσιοσχεσίτικα ... στηρίζετε τον ΠΑΣΟΗ ! Αν είναι δυνατόν με τέτοιες "σάπιες" συμπεριφορές να χαρακτηρίζεστε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στενοχωρήθηκες για τον Ζέρζη;

      Διαγραφή
    2. Δε σε θυμάμαι αγωνιστικά στους δρόμους εσένα. Για θύμησέ μου. Και αφού, τέλος πάντων, πήγανε στο Δημαρχείο έπρεπε να απαιτήσουν να βγουν οι καναπέδες για να μη σου χαλάσει εσένα το αγωνιστιλίκι; Στο σπίτι σου να υποθέσω έχεις σκαμνιά και σοφράδες, έτσι για επαναστατική εγρήγορση.

      Διαγραφή
    3. Αφού "τέλος πάντων"... , εσύ κόλλησες στον καναπέ. Όλα τ'άλλα για σένα και για τη "μνήμη σου" είναι λεπτομέρειες "τέλος πάντων". Ασε ρε "ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΩΝ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ" αυτούς που αγωνίζονται στους δρόμους να συνεχίσουν να το κάνουν. Εσύ ασχολήσου με την ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των καναπέδων και των σαλονιών.

      Διαγραφή
  4. Μην αγγιζετε το ΔΗΜΟΣΙΟ... σκανδαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ(ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ)ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΟΕΙΤΕ, ΚΡΥΦΟΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....

      Διαγραφή
    2. Για γράψε όνομα και επάγγελμα να δούμε τι αποδείξεις κόβεις και τι επάγγελμα δηλώνεις.
      Το χαβιεδιλίκι σίγουρα δεν το δηλώνεις στην ΔΟΥ. Το ασκείς ως χόμπι.

      Διαγραφή
  5. Η αριστερά της λεζάντας, της φιγούρας και της λιγούρας... κατάντια. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σμφάκης ΔΗΜΑΡ δεν είναι; εχασα κάτι;
    ο μαλλιάς δε περίπτωση ότι να ‘ναι. Ελλας το μεγαλέιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχασες αρκετά επεισόδια στο σύντομο προεκλογικό σκηνικό . Ήταν στην "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΑΡ" , μόλις είδε ότι δεν μετατοπίζεται προς τα 'κει το "ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ" την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια στον "ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑ" και τώρα μέσο αυτού ξαναρίχνει γέφυρες στους "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ" και τον ΠΑΣΟΗ. Είναι αυτά τα χαρακτηριστικά του μέχρι χτες "ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ", που μετατοπίστηκε σήμερα στη ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ & την ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ. Αυτή άλλωστε είναι η σταθερή πορεία του αυριανού αριστερού διαχειριστή της καπιταλιστικής εξουσίας .

      Διαγραφή
  7. Αυτοί είναι αστείοι, άμα θέλαμε να στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ το κάναμε και μόνοι μας δε χρειαζόμασταν διαμεσολαβητές. Ελπίζω να είναι μόνο ατυχείς πρωτοβουλίες της ανύπαρκτης τοπικής του Συριζα κι όχι κεντρική γραμμή, ελπίζω. Ρε τους ανεκδιήγητους, βουρ στον πατσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Ηρθαν και σου ζήτησαν να στηρίξεις ΠΑΣΟΚ; Ο πατσάς -για να καταλάβουμε και ακριβώς τι λες- ποιος είναι; Αν πάντως στενοχωριέσαι τόσο πολύ για την ανυπαρξία της τοπικής τους, πήγαινε να γραφτείς για να τους βγάλεις από την ανυπαρξία τους.
      .....ΖΟΥΜΕ
      ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Στην αριδαία ζουμε, γνωριζόμαστε λίγο πολύ όλοι και ξέρουμε ποιός τι. Πέρα από τα άτομα στη φωτο υπαρχουν 5-6 ακόμη... ωστόσο ψηφισαν 1500-2000 άτομα και δε μπορείς να γνωρίζεις τι σκέφτονται αυτόι, γι αυτό μην κάνεις το ξύπνιο και τον "επίσημο" απαντητή. "έβγαλε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο" ίσχυει για την περίπτωσή σου

      Διαγραφή
    3. Όχι δεν ξέρουμε ποιος τι.Και δεν έχω σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ για να το παίξω απαντητής. Απλώς μου τη δίνει η μαγκιά όλων των ανωνύμων που λένε για πρόσωπα και πράγματα χωρίς ένα στοχείο από το σκοτάδι που ζουν. Αντί λοιπόν να τα βγάζεις από τον κώλο σου -σαν την μύγα που επικαλείσαι- ονόματα και διευθύνσεις. Αλλιώς τράβα για κανέναν πατσά που από ότι φαίνεται είσαι μερακλής.

      Διαγραφή
  8. Μην ακουμπατε το ΔΗΜΟΣΙΟ, σκανδαλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News