Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Συγκλονιστική φωτογραφία - Δείτε πόσο αδύνατος ήταν ο Θ. Πάγκαλος πριν από 25 χρόνια

Κοίτα πως αλλάζουν οι άνθρωποι...

Η φωτογραφία αυτή είναι από την Ελευσίνα, όταν ο Θόδωρος Πάγκαλος – το πιο πολυσυζητημένο κι αμφιλεγόμενο πρόσωπο στο ΠΑΣΟΚ την τελευταία διετία – παρουσίαζε τα σχέδια για την κατασκευή του Θριάσιου Νοσοκομείου.  

Πότε; Στα μέσα της δεκαετίας του ’80! Ο Πάγκαλος είναι πραγματικά αγνώριστος σε σχέση με τον Πάγκαλο που ξέρουμε εδώ και τόσα χρόνια.


Η φωτογραφία είναι από το βιβλίο «Θεόδωρος Πάγκαλος – Με τον Ανδρέα στην Ευρώπη» κι όποιος την βλέπει μένει με το στόμα ανοιχτό.Με λίγα λόγια, μόνο το… κούτελο έμεινε το ίδιο από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, που δεν θα είναι υποψήφιος μετά από 31 χρόνια στις τωρινές εκλογές.

---
Πηγή: seleo

11 σχόλια:

  1. και τοτε ειχε φατσα γουρουνιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάντε πρώτα 2 μεταπτυχιακά κατ αρχήν και μετά αποκτάτε δικαίωμα λόγου.Ως τότε...ανωνυμα..κρυφά ...δειλά....όλα λογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ειναι αυτα που γραφεις ρε ανθρωπε?

      Διαγραφή
    2. 11.23 να σου πω τι είναι αυτά που γράφει;;ΤΡΑΓΙΚΑ και εκτός θέματος...Που κολλάνε τα 2 μεταπτυχιακά ρε 9.18 με το ότι ο Πάγκαλος έχει γινει 200 κιλά;και ποίος σου είπε πως δεν έχουμε δίκαωμα λόγου;Αλαζονικό,χειραγωγειμένο ανθρωπάκι.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. εχω τρια μεταπτυχιακα και ακομη ειμαι 85 κιλα ! λες να εχω κατι ? σε παρακαλω βοηθα με! πυρηνικος επιστημονας ειμαι κομματοσκ... πριν προλαβεις να σχολιασεις εκ νεου. και συμφωνω οτι μαζι τα φαγαμε αυτος το κρεας και εμεις τα κοκκαλα!

      Διαγραφή
    4. 12.58 σύμφωνα με τα δεδομένα του 9.18 έχεις δικαίωμα λόγου και τίποτα άλλο....Και κάτι ακόμα δεν έγινε έτσι ο Πάγκαλος από τα κρέατα απλά έκανε 10 δίαιτες μαζί γιατί δεν έβλεπε αποτέλεσμα κακοπραίρετε και αχάριστε Έλληνα..

      Διαγραφή
    5. χαχαχαχαχα καλο φιλε 0551 αραγε συμφωνα με τον 918 οι υποψηφιοι βουλευτες του νομου μας που δεν εχουν κανενα μεταπτυχιακο δεν εχουν δικαιωμα λογου! σωστα?

      Διαγραφή
    6. 6.48 οι βουλευτές του νομού μας καλά θα ήταν να μην υπήρχαν καθόλου όχι να έχουν δικαίωμα λόγου!Τώρα για μας τους υπόλοιπους που δεν έχουμε 2 μεταπτυχιακά καλό θα ήταν να μας κλείσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και αντί της κοινότυπης χιτλερικής φράσης η δουλειά απελευθερώνει άνωθεν της εισόδου να είχε ας πούμε "ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ;ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ"...

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά, ρε παιδιά....απλά άλλαξε ο μεταβολισμός του "ανθρώπου" αυτού από τότε. Ο καημένος μια σαλατούλα τρώει και παχαίνει, τι να κάνει δηλαδή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News