Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Συνέντευξη της Άννας Βαμβάκη στο Aridaia News - «Θέλω να αγωνιστώ για το αύριο που μας αξίζει»

"Παρούσα στα δύσκολα"

Η Άννα Βαμβάκη παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Aridaia News, λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές.

Η υποψήφια Βουλευτής Ν. Πέλλας της ΝΔ μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφια, ενώ χαρακτήρισε «εφικτή και αναγκαία» τη αυτοδυναμία της ΝΔ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

1) Είναι η πρώτη φορά που είστε υποψήφια βουλευτής. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο;

Η περίοδος που διανύει η χώρα είναι ιδιαίτερη: η ύφεση βαθαίνει, ο λαός ασφυκτιά, κάτω από το βάρος των αλλεπάλληλων μέτρων και δικαιολογημένα αισθάνεται οργισμένος και θυμωμένος. Βιώνοντας τα ίδια συναισθήματα με τους συμπολίτες μου, επέλεξα να αγωνιστώ και όχι να απέχω ή να αδιαφορήσω για τα προβλήματα. Στα δύσκολα, πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, τα τελευταία πενήντα χρόνια. Εμείς οι νέοι άνθρωποι, πρέπει με τις ιδέες και τη δυναμική μας παρουσία, να σηματοδοτήσουμε τη στροφή στην ελπίδα, στην καινοτομία, στην ανατροπή. Έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε στον τόπο μας την πίστη για την προοπτική, την αισιοδοξία για το μέλλον, τη βεβαιότητα για το καλύτερο αύριο. Είμαι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές, επειδή θέλω να είμαι παρούσα στις δύσκολες αυτές στιγμές και να αγωνιστώ για το αύριο που μας αξίζει. Άλλωστε η χώρα μας έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί.

Έχει τεράστιες αντοχές και αστείρευτες δυνάμεις, που πρέπει να εμφανιστούν στο προσκήνιο για να τραβήξουν τη χώρα από το τέλμα. Δε μας αξίζει η ηττοπάθεια και δεν αρκεί, η γενικόλογη καταδίκη του πολιτικού συστήματος χωρίς αντιπρόταση. Πιστεύω βαθιά, ότι αυτός ο τόπος έχει μέλλον και καλούμαστε όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν ευθυνόμαστε για ότι έχει συμβεί έως τώρα, να αλλάξουμε τα πράγματα με ρεαλισμό. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας , στους γονείς μας.
 
2) Θεωρείτε ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ;

Η χώρα, στην κρίση στην οποία έχει βυθιστεί, χρειάζεται κυβέρνηση που έχει σχέδιο, αποφασιστικότητα και δεν θα καθυστερήσει ούτε ημέρα.

Ο στόχος της καθαρής εντολής, για σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης ,είναι και εφικτός και αναγκαίος. Χωρίς αυτοδυναμία δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος. Και κυρίως, δεν μπορούν να αλλάξουν όλα όσα πρέπει να αλλάξουν στη χώρα. Ο Ελληνικός λαός θέλει ο τόπος να κυβερνηθεί. Και η νέα κυβέρνηση να ανατρέψει όλα όσα πρέπει να ανατραπούν. Κι αυτό απαιτεί, αυτοδυναμία όχι παρατεταμένη κυβερνητική αδυναμία. Η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, είναι η μόνη σταθερή δύναμη που δίνει προοπτική και σιγουριά, σε μια κοινωνία που κλυδωνίζεται και σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει. Πιστεύω, πως όσο θα πλησιάζει η μέρα της κάλπης, τόσο θα διαλύονται τα σύννεφα της σύγχυσης.

Τόσο ο λαός θα συσπειρώνεται γύρω από τα τέσσερα πράγματα που μόνο η Νέα Δημοκρατία προσφέρει σήμερα:

• Πρώτον, η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από την πρώτη στιγμή. Αυτό μόνο αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να το προσφέρει.

• Δεύτερον, η κοινωνική συνοχή της πρέπει να αποκατασταθεί από την επόμενη μέρα. Αυτό, επίσης μόνον η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το επιτύχει.

• Τρίτον, η Ανάκαμψη πρέπει να αρχίσει το ταχύτερο. Αυτό αποτελεί «σημαία» της Νέας Δημοκρατίας.

• Τέταρτον, πρέπει η χώρα να μπει στο δρόμο της Νέας Μεταπολίτευσης και της υγιούς Ανάπτυξης το ταχύτερο. Με ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια. Όχι με δανεικά πια.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη, που μπορεί να εφαρμόσει αυτή την πολιτική, η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να ξαναφέρει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στην ελληνική κοινωνία και να αλλάξει ριζικά την εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη. Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας, που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές, είναι η μοναδική εγγύηση για να χαράξουμε, επιτέλους, μια νέα αφετηρία για τον τόπο, για να ακολουθήσουμε μια νέα πορεία Ανάπτυξης και Ανοικοδόμησης.

3) Είστε ένα από τα νέα πρόσωπα των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. Γιατί παροτρύνεται τους πολίτες της Πέλλας να επιλέξουν εσάς και το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις εκλογές της 6ης Μαΐου;

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα λάβουμε αποφάσεις με μεγάλη βαρύτητα. Θα επιλέξουμε πως θα βαδίσουμε τα επόμενα χρόνια. Την πορεία που θα ακολουθήσει η Ελλάδα. Το μέλλον της Πέλλας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν χωράνε πειραματισμοί και χάσιμο χρόνου. Δεν πείθει ο λαϊκισμός, οι ανέξοδες υποσχέσεις, τα κούφια λόγια. Δεν αποτελεί λύση η στείρα άρνηση και η ισοπέδωση. Ο Ελληνικός λαός, θα αποφασίσει για το σήμερα, προπάντων, όμως, για το αύριο της χώρας. Για το Μέλλον των παιδιών μας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, μετά από έντονο προβληματισμό για τη σημερινή πραγματικότητα. Η οικογένεια βλέπει το εισόδημά της διαρκώς να συρρικνώνεται. Tα επιδόματα καταργούνται και οι πολύτεκνοι πλήττονται άδικα. H ανεργία και η ανασφάλεια σε όλους τους τομείς, οδηγούν τους νέους στην αβεβαιότητα για το μέλλον, με μόνη πολλές φορές διέξοδο, τη μετανάστευση του πιο δημιουργικού δυναμικού της χώρας.

Ως νέα στην πολιτική, αλλά όχι και στη ζωή, αφού εργάζομαι χρόνια και καθημερινά στη δημόσια εκπαίδευση, αλλά και ως μητέρα, που από τη δουλειά μου προσπαθώ να αναθρέψω τα παιδιά μου, γνωρίζω σε βάθος τα προβλήματα της καθημερινότητας και μπορώ να τα εκφράσω σαν ένας από εσάς.

Στόχος μου είναι, να διατηρήσω την απλότητα του χαρακτήρα μου και με τη φωνή των συμπολιτών μου για καθοδηγητή, να καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις για ανανέωση της πολιτικής, με τη Νέα Δημοκρατία και την αναπτυξιακή της πολιτική, ως μόνη διέξοδο αυτή την κρίσιμη ώρα για το καλό όλων μας και κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας.

4) Ποιο μήνυμα απευθύνεται στους νέους κυρίως ανθρώπους οι οποίοι είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον τόπο μας για να αναζητήσουν το μέλλον τους κάπου αλλού λόγω της μεγάλης ανεργίας;

Η ανεργία, αποτελεί σύνθετο κοινωνικό-πολιτικό πρόβλημα, που ταλανίζει όλες τις σύγχρονες κοινωνίες παγκοσμίως.

Στην χώρα μας, λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, το πρόβλημα της ανεργίας έχει μεταλλαχθεί σε σύγχρονη γάγγραινα της κοινωνίας μας. Είναι η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία, μεταξύ των πολιτών και μάλιστα όταν αφορά τους νέους, είναι ακόμη χειρότερη, καθώς εξελίσσεται σε εφιαλτικό πρόβλημα των νέων, χωρίς δυνατότητες αντιμετώπισής του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί μια ολόκληρη γενιά. Είναι η χειρότερη αρρώστια μιας κοινωνίας. Διαλύει τα πάντα. Διαλύει αυτούς που έχει ήδη χτυπήσει. Και διαλύει κι όλους τους υπόλοιπους που έχουν ακόμα εργασία, αλλά φοβούνται ότι θα τη χάσουν κι εκείνοι. Πάνω απ’ όλα αποθαρρύνει και διώχνει τη νεολαία μας.

Οι νέοι μας ενδιαφέρονται για όσα συμβαίνουν, αλλά αισθάνονται ότι δεν εκπροσωπούνται, ότι δεν τους αφορά η πολιτική με τον τρόπο που γίνεται. Έχουν αυστηρά κριτήρια. Διεκδικούν να ζήσουν καλύτερα από την προηγούμενη γενιά και θα στηρίξουν, ανεπιφύλακτα, πολιτικές που θα δημιουργούν προοπτικές για το μέλλον. Θέλουν να νοιώθουν ότι κάποιος κατανοεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, ότι κάποιος μιλάει τη γλώσσα τους και μιλάει για τα πραγματικά προβλήματα.

Η πολιτική χρειάζεται νέο κοινωνικό κεφάλαιο, έτσι ώστε να ωθήσει τους νέους να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία και να ανακτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Χρειάζεται να αλλάξουμε νοοτροπία!

Οι εκλογές που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες από την Μεταπολίτευση του 1974. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις εκλογές της 6ης Μαΐου με υπευθυνότητα! H Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, είναι οι μόνοι που έχουν σχέδιο, όχι μόνο για έξοδο από την κρίση, αλλά για τη διάσωση του τόπου. Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, έχουν όραμα για το Αύριο.

Μέσω της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας, όπως η αγροτική ανάπτυξη, ο τουρισμός, το περιβάλλον κ.α. πρέπει να δοθούν κίνητρα στους νέους ανθρώπους να μείνουν στην Ελλάδα και να μην προσφύγουν στην λύση της μετανάστευσης.

Η Νέα Δημοκρατία, εγγυάται την Ελλάδα της Αυτοπεποίθησης, βγάζει τους Έλληνες από την απελπισία και επαναφέρει την Ελπίδα. Η απόρριψη της πολιτικής δεν είναι λύση.

Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για μια καλύτερη πολιτική, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, διαφάνεια. Μπορούμε και πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Μαζί με επικεφαλής τον πρόεδρο μας Αντώνη Σαμαρά, να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία δημιουργίας και ανάπτυξης. Με την ψήφο σας, δώστε μου δύναμη να αλλάξουμε τα «κακώς κείμενα» στο νομό και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αξιοποιώντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Στους νέους της Πέλλας θέλω να καταθέσω μια δέσμευση:
Θα είμαι κοντά τους και την επόμενη μέρα και κάθε μέρα.
Θα ανταποδώσω με έργα και πράξεις, με την καρδιά και την ψυχή μου.

5) Τι αποκομίζεται από την καθημερινή επαφή με τους πολίτες της Πέλλας και που εντοπίζεται τα κυριότερα προβλήματα σε επίπεδο νομού;

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου σε χωριά και πόλεις του νομού μας, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους συμπολίτες μου, να ακούσω τους προβληματισμούς τους, την πικρία τους, να διαπιστώσω την αγωνία τους για το αύριο που βιώνουν καθημερινά λόγω της κρίσης και να αναπτύξω τις θέσεις της ΝΔ.

Τα θέματα που κυρίως τους απασχολούσαν, είναι τα αγροτικά ζητήματα, το υπερβολικό κόστος παραγωγής με τις αυξήσεις ρεύματος, πετρελαίου και του αναγκαστικού μεροκάματου, οι ελάχιστες ή μηδενικές αποζημιώσεις, που τους δόθηκαν τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη στήριξης του τομέα της κτηνοτροφίας, η καθυστέρηση υλοποίησης των μεγάλων έργων υποδομής, καθώς και η ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουρισμού της περιοχής.

6) Ποιο είναι το κεντρικό σύνθημα με το οποίο πορεύεστε σε αυτή την εκλογική μάχη;

Πιστεύω, ότι ήρθε η ώρα να δοθεί η ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, τα οποία με τις ιδέες και προτάσεις τους, έχοντας ευθύτητα, υπευθυνότητα, εντιμότητα και ειλικρίνεια αλλά και επίγνωση της δύσκολης συγκυρίας, στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, θα αγωνιστούν, για να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Νομού Πέλλας, γιατί ο τόπος μας αξίζει και όλοι μαζί μπορούμε πολλά να καταφέρουμε.

Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε με όραμα, στρατηγική και ρεαλισμό η Πέλλα να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα της επόμενης ημέρας, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της, τους πλουτοπαραγωγικούς της πόρους, τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της. Διεκδικώντας όσα δικαιούται.

Προσωπικά δεσμεύομαι, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό. Κάθε σκέψη, δράση και λειτουργία μου αφορά την Πέλλα και τους πολίτες της. Έχω τη γνώση, τη δύναμη και το πάθος να προσφέρω στους συμπατριώτες μου και στον τόπο μου. Και ζητώ τη δική σας στήριξη για μια αποτελεσματική στρατηγική για την Πέλλα.

7) Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι;

Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται, σήμερα, τέσσερα πράγματα: την ανάκαμψη, την ευρωπαϊκή ταυτότητα, την κοινωνική συνοχή και την πολιτική σταθερότητα.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για όσα η κοινωνία απαιτεί!

• Για μια Ελλάδα που πιστεύει και επενδύει στα παιδιά της.

• Για ανάπτυξη με Κοινωνική Δικαιοσύνη!

• Για ανάπτυξη με Κοινωνική Συνοχή!

• Για δικαιώματα για όλους με αντίστοιχες υποχρεώσεις απ’ όλους.

• Για Ελευθερία με Δημόσια Ασφάλεια

• Για μια υπερήφανη Ελλάδα μέσα σε μια Ενωμένη Ευρώπη

• Για μια εξωτερική Πολιτική που εξασφαλίζει την Ειρήνη

Στις 6 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, ζητά καθαρή εντολή από τον Ελληνικό λαό.

Η ψήφος όλων μας πρέπει να εκφράζει αυτοπεποίθηση, υπερηφάνεια, να παράγει πολιτική σταθερότητα και να στέλνει μήνυμα αναγέννησης της Οικονομίας και της Δημοκρατίας μας. Η νίκη της παράταξής μας στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα είναι νίκη όλης της Ελλάδας. Όλοι μαζί, να πιστέψουμε στην Ελλάδα μας, να πιστέψουμε στον Έλληνα. Όραμά μας είναι να ξαναπάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας.
Με Ανάκαμψη, Κοινωνική Συνοχή, μεγάλες Μεταρρυθμίσεις και Ανάπτυξη.

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!

Αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε όλοι μαζί,

• Γιατί η χώρα μας έχει προοπτική

• Γιατί τα παιδιά μας έχουν μέλλον στον τόπο μας.
 

16 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. anna mi masas. me prospatheia kai dynamh tha ta katafereis. kalo agwna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αννα αν δεν ειχες τους Δεινοσαυρους διπλα σου , ειχες καποιες ελπιδες.
    Μια απο τα ιδια εισαι και συ και ο Λαος αυτο το σιναφι το εχει αφησει πισω του.
    Κριμα θα πονεσεις , κατεβα απο το καλαμι οσο ειναι νωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για πες ? τι θα κανεις για το αυριο του τοπου ?
    Πες κατι δικο σου , εκτος απο αυτα που αποστηθισες για να πεις ?
    Οσο η ΝΔ κινειται στην Επαρχια με τα μυαλα του Κυρ Τακη και του κυρ Πασχαλη βουλευτη δεν βγαζει.
    Μονο ενας καβαλιερι ξεχωρισε και παρολιγο να τα καταφερει , αυτος ειχε προσωπο.
    Εσυ τι εχεις ? Photoshop ?
    Γιαυτο ολο το κομμα θα παει Καμμενο και καλα θα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο καλο και να μας γραφετε..αλλωστε ο καμμενος ειναι τσιπρας οποτε εισαι αριστερος και πας στον φυσικο σου χωρο

      Διαγραφή
    2. Gia ton Taki pes oti theleis alla den mporw na dextw oti ginesai eirwnikos gia enan anthrwpo san ton Koio! Mathe na ksexwrizeis tous anthrwpous! K an thes na psifiseis ton Kammeno bravo sou! Tha pas mprosta! Ta sygxaritiria mou!

      Διαγραφή
  5. Λογοκλοπής το ανάγνωσμα συνέχεια
    Πάλι τα ίδια η κυρία Βαμβάκη!!!! Όπως με το «άρθρο » που έκλεψε από την Όλγα Παπαμέτη, την υποψήφια της ΝΔ στη Χαλκιδική (www.halkidikifocus.gr), έτσι και τώρα με την « αποκλειστική» συνέντευξη.

    Απλά πράγματα…… Πήρε τις ερωτήσεις από το aridaia news λίγες μέρες πριν και ετοιμάστηκε για να «απαντήσει». Έψαξε στο διαδίκτυο για να βρει υλικό, τις απαντήσεις δηλαδή. Τι βρήκε λοιπόν;

    Βρήκε τις εξής «απαντήσεις»:

    1η ερώτηση: Η «απάντησή της» βρίσκεται στην ηλεκτρονική δ/νση: www.vetonews.gr στο άρθρο της υποψήφιας βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ (παρακαλώ) στην Κοζάνη Εύας Αμπάζη με θέμα: Αυτοδύναμη γενιά, Συμμετέχουμε στο παρόν και σχεδιάζουμε το μέλλον. Τρίτη 21/4/2012 ώρα 10.21. Ο υποψιασμένος και ψαγμένος πολίτης θα το βρει εύκολα.

    2η ερώτηση: Η «απάντησή της» βρίσκεται στην ηλεκτρονική δ/νση www.mfa.gr Tετάρτη 21/3/2012 από την ομιλία του ΥΠΕΞ Σταύρου Δήμα στη διευρυμένη Νομαρχιακή επιτροπή Θεσσαλονίκη. Ο υποψιασμένος και ψαγμένος πολίτης θα το βρει εύκολα.

    3η ερώτηση: Η «απάντησή της» βρίσκεται στην ηλεκτρονική δ/νση www.gapostolakos.gr στην πρόσκληση του υποψήφιου της ΝΔ στη Λακωνία Γρηγορίου Αποστολάκου. Επίσης στην ηλεκτρονική δ/νση www.report24.gr σε χαιρετισμό της υποψήφιας με τη ΝΔ στη Β΄ Αθήνας, Πολυτίμης Λεονάρδου. Ο υποψιασμένος και ψαγμένος πολίτης θα το βρει εύκολα

    4η ερώτηση: Η «απάντησή της» βρίσκεται στην ηλεκτρονική δ/νση www.matalliotakis.gr
    Υποψήφιος της ΝΔ στο Ηράκλειο Ματαλλιωτάκης Γιώργος άρθρο 31/1/2012
    Επίσης στην ηλεκτρονική δ/νση www.best-tv.gr σε άρθρο του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Ν. Τζάνου. Ο υποψιασμένος και ψαγμένος πολίτης θα το βρει εύκολα

    ΥΓ 1: Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το Aridaia News κλπ

    ΥΓ 2: Ξέρω πολύ καλά ότι δε θα αναρτήσεις το σχόλιο. Το πολύ - πολύ να κατεβάσεις όλη την ανάρτηση όπως έκανες με το άρθρο της «ανάγκη για αλλαγή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΝΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ? ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΝΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αννα, ο πρωην φωτογραφακιας εμαθα οπου σταθει και οπου βρεθει σε βριζει. αννα, μη του δινεισ σημασια. δεν αξιζει να ασχολησει με αποτυχημενουσ. εσυ μολισ ξεκινησεσ και αυτοσ μολισ τελειωσε. καλο αγωνα αννα. και να θυμασαι: δεν αξιζει καν να σε στεναχωρει η συμπεριφορα αυτου του τελευταιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή επιτυχία κυρία Βαμβάκη. Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κόμμα δεν θα πάει Καμμένο, απλά έχει άλλα πρόσωπα για να εκφρασθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απλή περιγραφή της κοινωνικής κατάστασης... καμία ουσία όπως κάθε πολιτική ''συνέντευξη''... μάλλον λίγο πιο σύνθετες αερολογίες για να εντυπωσιάσει τον παππού απο το χωριό... ΟΚ περιμένουμε με πολύ μεγάλη ''αγωνία'' να συνεχίσει την πολιτική της καριέρα και μετά από κάποια πιθανή αποτυχία στις εκλογές... για να δούμε ποιος ενδιαφέρεται για τον τόπο, τους νέους... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΜΒΑΚΗ!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά οι Έλληνες είμαστε πρόβατα παίρνουμε ότι μας αξίζει...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News