Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δικογραφία για κλοπές & άλλα αδικήματα σε βάρος 4 ατόμων στην Έδεσσα

Ανακοίνωση της Αστυνομίας


Δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας σε βάρος τεσσάρων ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών.

Από την αστυνομική έρευνα, αρχικά εξιχνιάστηκε κλοπή που έγινε πριν δεκαπέντε μέρες από σπίτι 61χρονου στο Κλεισοχώρι Πέλλας. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, 17 και 40 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Επίσης, εξιχνιάστηκε κλοπή ποσότητας πετρελαίου με πλαστικά μπετόνια σε βάρος του Χ.Υ.Τ.Α. Έδεσσας, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο ετών, δράστες της οποίας είναι οι δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός 39 ετών. Το πετρέλαιο που αφαιρούσαν οι δράστες το προόριζαν για χρήση στα αγροτικά μηχανήματα του 39χρονου.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 52χρονου ημεδαπού, διότι απασχολούσε τον παραπάνω 17χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, χωρίς ο τελευταίος να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(1) κυνηγητική καραμπίνα και (1) αεροβόλο όπλο που κατείχαν παράνομα οι δύο αλλοδαποί,
(1) χορτοκοπτικό μηχάνημα και
πλήθος ηλεκτρικών και άλλων εργαλείων.

Σε βάρος των δραστών, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης των όρων του αυτοφώρου, σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News