Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Α.Χρήστου: "Χρέος μου να βρίσκομαι δίπλα στον κάθε πολίτη"

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και όλους αυτούς που έδωσαν έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της Αλμωπίας. Ο συνδυασμός «Νέα εποχή για την Αλμωπία» είναι έτοιμος να αγωνιστεί με διαφάνεια και αξιοκρατία για το καλό όλων των πολιτών. Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστούσα και τον επικεφαλή του συνδυασμού της νίκης Δημήτρη Πασόη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να προσφέρω για το κοινό καλό. Επιφυλάσσομαι να βρίσκομαι δίπλα στον κάθε πολίτη που ζητά τη βοήθειά μου. Το θεωρώ χρέος μου!

Με εκτίμηση,
Χρήστου Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News